TIME FLIES!

 Vilka galna dagar jag har här! Fantasiskt roliga men galna dagar! Igår gick vi till vår nya favorit restaurang för andra gången och åt vietnamesiskt och drack mojitos. Några för många för min del kanske, haha, 1 1/2 drink och jag är under borde liksom. Vi hade i alla fall SÅ roligt!

Idag var mindre roligt. Vaknade upp knappt fem timmar senare, fortfarande snurriga och tassade iväg till dagens jobb. Dagen har varit hemsk. Men kul! Nu är jag bara sååå trött. Har tryckt i mig massa sushi (typ första målet mat idag) och ska nu ta en dusch och sedan sova. Sista arbetsdagen imorgon! Jösses vad tiden går fort!!

S U N D A Y

Hello kompisar! Igår jobbade vi non stop från klockan halv åtta på morgonen till halv tio på kvällen. Vi åt middag på hotellets restaurang, det var sådär. Väldigt fint (se bild på min Instagram) men inte direkt bra middag, haha! Och därefter var det basically att trippa upp på rummet, ta en värmande dusch och sedan tuppa av i sängen, haha!

Och nu är det söndag, tror jag. Sista build up dagen innan mässan öppnar tidigt imorgon. Vår presskonferens är redan klockan halv nio imorgon. Det kommer antagligen bli ytterligare en sen dag idag. Men det är ok. Jag har SÅ mycket smaskig veggiesushi som väntar på mig i min lilla kyl på hotellet ikväll. Längtar så mycket haha

Jag vloggar lite idag, förhoppningsvis blir det en kul video att titta på så småningom! Jag har inte vloggat speciellt mycket än. Inte på en tre fyra dagar nu i alla fall, det händer så mycket här samtidigt som det händer egentligen ingenting, haha! Om ni tycker jag uppdaterar dåligt så kolla gärna mina Instastories! Talk to you latero!

F R E D A G

Hello! Update time! Alltså det är så mycket som pågår här just nu, ni anar inte! Jag har inte tagit några foton som jag kan visa än (hemligt till på måndag) och det är verkligen full rulle hela tiden! Ikväll jobbade vi till halv nio och gick sedan in på Supermarket och köpte sushi och snacks, så nu ska jag se Vänner, måla naglarna och snacksa hela kvällen. Skönt med lite downtime! Imorgon kommer de sista kollegorna och så är det full rulle till och med torsdag. Bra med paus nu! 

Jag hoppas allt är bra med er och att ni har en fin helg framför er! 
Visa fler inlägg