/ VARDAG / VLOGG/YOUTUBE /

F R I Y A Y

HEJ!

Jag lever! Tror jag! Helt ärlit så vet jag inte. Alltså den här arbetsveckan har inte varit nådig. Den har varit fruktansvärd! Helt sjukt jävla frukstansvärd. Jag är helt förstörd. Hur ska jag klara av att åka iväg och jobba i två veckor nu? Jag vill bara ställa in hela kalaset. 

Imorse vaknade jag två minuter innan min klocka ringde pga av en helt galet mardröm! Jag åkte en jättestressig bussresa för att jag skulle möta min sambo på badhuset för vi skulle gå på simskola (?) och jag blev såklart försenad. Stressade in i simskolan och det var så mycket folk så vi fick trängas i bassängen så jag sa att nä vi åker hem istället, detta var inget kul. Då blev vi jagade av värsta simskoleläraren som vägrade låta oss gå hem så vi sprang och gömde oss i ett enormt omklädningsrum som vi gick vilse i. Sedan hör vi massa skrik och spring och så var det värsta terrorattacken i badhuset helt plötsligt? Alltså va?

Så jag hade verkligen ingen energi till någonting imorse. Jag klädde på mig, satte upp håret i en toffs, målade på lite ögonbryn och gick sedan och la mig i sängen igen och försökte sova lite till tills att jag behövde ge kaniniserna mat och sedan gå till bussen. Den nivån är vi på idag, haha!

Så när jag har varit absent från bloggen i en dag så kan ni ju titta på min senaste vlogg som jag inte hunnit med att ladda upp förrän nu. Den spelades in förra lördagen! Planen var att ha en liknande dag imorgon, men jag är så slut så frågan är om den kommer innehålla träning för min del och kanske enbart hänga med Anna? 

Nu ska jag dock samla ihop mig. Packa ner datorn och alla viktiga sladdar, samt printa alla viktiga papper, typ flygbiljetter osv osv. Sedan hem och trycka i sig potatiskroketter och beasås i älsklingens famn. YES IT'S HELG!
 
/ VARDAG /

T O R S D A G

Hur mycket jag än älskar mitt jobb (oftast) så finns det stunder då jag verkligen inte förstår varför jag fortsätter gå hit. Då jag känner att det här jobbet kommer driva mig in i alla betongväggar som omger källaren jag jobbar i, samtidigt. Jag är så stressad så jag nästan kräks just nu. Omstruktureringar i organisationerna gör att man får nya medarbetare, vilka i detta fallet inte riktigt verkar förstå arbetet eller ens syftet. Att man kommer från olika länder med olika språk och kultrer gör det inte lättare heller.

 Som tur är har allt gått enligt plan idag även om jag höll på att gå under imorse. På något magiskt vis så löses alltid den där knuten upp sig under dagen. Vi är klara med allt vi kan göra idag! Nu får jag bara hoppas och hålla tummarna för att allt går enligt plan imorgon, annars... annars kan vi snacka om panik! 

Jättekryptiskt inlägg, I know. Jag ska hur som helst lämna kontoret i hyfsat ok tid nu och bussa hem till mami och papi en stund. Mami ska sätta ny färg i de små toffsarna av hår som fortfarande är kvar på mitt huvud! 
/ VARDAG /

APELSINTOFU

Nej det blev inte direkt en amazing dag, haha. Det blev däremot dagens middag! Apelsintofu! Tofun är krispigt stekt och sedan nerrörd i en sås av apelsinjuice och mango chutney. Lite ingefära och vitlök på det och middagen var klar!