SLIPPERS

Vilken dag alltså. Vi kollade precis klockan, efter att vi ätit upp vår mat och sett ett avsnitt That 70s Show, och klockan var då tio över tio. Hallåååå vart har denna dagen tagit vägen? Vi var iväg och shoppade i tre timmar ungefär, sedan for vi hem... och vad gjorde jag då egentligen? 

Jag har spelat in en video, börjat städa lägenheten, pyntat inför nyårsfesten imorgon, lagat mat och tränat lite. Herre guuu' vad tid allting tagit. Men så blir det ibland! Nu har jag kasat ner i sängen, heeelt slut! 

Nu ska jag ta och redigera den där videon jag spelat in, tanken är att den ska läggas upp imorgon. Sedan ska jag sova. Guu' så skönt det ska bli verkligen! Och så blir det Nyårsafton imorgon. Helt galet det med!
 

L Ö R D A G

Jag fick för mig att det var smart att åka till Emporia idag och göra alls ärenden på samma ställe innan vi skulle handla mat! Det var det inte. Så här kände jag mig tidigare idag när vi får hemifrån, vid tolv:
 
Såhär känner jag nu, när jag sitter i bilen på parkeringen högst upp och ska ta oss hemåt I bilkön klockan tio i tre. Än är vi inte ens klara heller eftersom att affärerna har SÅ dåligt utbud! Så nu bär det av till nästa affär!
 
Så stressad. Inte för jag har mycket att göra utan för jag inter orkar med allt folk. Människor är ju dumma i huvudet? Helt ärligt. Åååh. Hela min lördag har gått till att trängas med folk. Det kommer ta en kvart att komma ut ur parkeringshuset. 

GLITTER AND CAMERAS

Ikväll vid klockan tio sa jag att jag skulle försöka hålla mig vaken i alla fall en timme till. Måste vända lite på dygnet ny inför nyår hoho, man vill ju inte vara en partypooper och somna i soffan innan klockan slagt tolv! 

Jag fastnade på youtube framför videor om kameror och det gick så långt att jag precis köpte en ny. Hoho. Klockan är i alla fall kvart över ett så mitt mission att hålla mig vaken längre klarade jag av galant i alla fall! 

Jag har under kvällen även städat på balkongen och lackat klorna lite lätt glittriga. Får nog ösa på lite mer glitter imorgon. Då ska även mer glitter inhandlas, nyår = glitter i min värld! Men innan dess får jag nog ta och sova lite nu i alla fall. Om jag inte missat sovtåget, för just nu känner jag mig inte alls trött? 

Är ni också så, att ni borde lägga er så fort ni håller på att somna i soffan, för att annars är det som att tåget liksom går och man missar att somna och blir vaken ytterligare timmar sedan? Jag är osäker på om jag kommer kunna somna just nu... Nåväl, att stänga ner datorn är första steget. Hörs sen! 
Visa fler inlägg