NEW LIGHTS

Här kommer en sjukt random bild från vårt stökiga sovrum för att berätta att vi satt upp våra sänglampor ikväll. Ser ni dem? Inte jag heller. 
 
Men bilden känns vardaglig och mysig och jag är verkligen så förtjust i lamporna! Ni ska få se snart, för nu ska jag släcka dem och sova, busy life, måste gå upp om sex timmar! 

EARLY MORNINGS

Lund halv åtta på morgonen.

Ännu en tidig morgon! Idag var det först en tur inom Vårdcentralen eftersom jag har oroat mig lite över mitt blindtarmsärr på magen, men allt var helt ok. Vi tvättade och tejpade om det lite och nu känns allt som det ska igen ^^ 

Och det är vist fasen redan onsdag och jag är lite stressad! Jag kommer nog gå hem från jobbet i "rätt" tid idag, de senaste dagarna har jag gått hem vid halv sex - sex, för jag måste verkligen bli klar med mitt julpyssel ikväll. Jag gör en julkalender till oss på kontoret och första luckan ska ju öppnas imorgon! Det blir ball!

BUNNY GOODIES

Igårkväll fick kaninen massor med paket! Han skulle givetvis vara med och öppna! 

 I paketen hittade han julpynt och julgodis från Animail, och även en egen haj! Klart min kanin ska ha en haj! Det är en kattiglo men eftersom min kanin är i ungefär samma storlek som en katt så tänkte jag att han kommer att älska och gömma sig i den när han behöver det. Iglon är från coolstuff och är ett hett julklappstips till era smådjur! 

Inser att min blogg börjar bli en kaninblogg -
det är givetvis inte meningen. Förstås så tycker jag precis som alla andra djurägare att min fluffiga lilla varelse är sötast av alla och behöver dela med mig av honom ^^ Det är bara tacksamt att dela med mig av lille kaninen just nu då jag inte hinner med så mycket annat än jobb, kaninmys och pyssel. Pysslet kan jag ännu inte visa men jag ser mycket fram emot att göra det!
Visa fler inlägg