WITCHY VIBE

Tänk så tjusiga outfits jag kommer kunna pyssla ihop med mina nya plagg som är påväg hit. Hoppas de kommer i tid innan vår semester och vi försvinner iväg till Göteborg i några dagar. Så himla fin jag skulle känna mig i någon av dessa två outfits! Halsband och hatt hittar ni på H&M och ringen är från Nelly! 

ÄNTLIGEN TORSDAG

Hello thursday! Idag har jag supermycket att knyta ihop på jobbet för i eftermiddag går jag på semester i två veckor! Det är typ den första långa sommarsemestern jag tagit på alla mina fem år här! Känns hur konstigt som helst men oh well, jag och min snygging har massor med saker planerade! 

Vi tänker åka ifrån Malmö en stund och hänga lite i Göteborg, och kanske kommer vi åka till Uppsala och hälsa på våra bästisar. Om vi hinner och orkar kommer vi också att renovera sovrummet lite. Däremot börjar jag med att åka ut till mina föräldrar över helgen för att vara hundvakt. Superchill i tre dagar, precis rätt start på semestern! 

WORK WORK WORK WORK OUT

Det blev ingen dans ikväll då den tyvärr blev inställd! Det gjorde ju inte så mycket, då kunde jag ju passa på att gå till gymmet istället! Så det gjorde jag! Tröttade ut mig på en timmes booty-pass och sen var jag rätt så nöjd ändå! Nu ska jag äta chokladglass med min snygging och se det sista GoT - sen är det sista arbetsdagen imorgon innan semester! Woooh!

Visa fler inlägg