/ VARDAG /

SHOPPiNG IS MY CARDIO

Imorse klev jag i mina snyggaste leggings och mina snabbaste skor, och sedan begav vi oss iväg nästan innan vi hunnit äta upp vår frukost. Gisses vilket äventyr vi har varit på idag. Vi har sprungit runt i typ alla affärer som finns i hela stan idag! Vi har köpt byggmaterial och verktyg, och till exempel en stege! Sen köpte vi världens största resväska till mig och sedan en miljon nätverks-grejer. Sen avslutade vi shopping-kalaset på Ikea. Jaa, Ikea två gånger på en helg! Där köpte vi gardinstång, fyra hyllplan, en massa glasburkar och en hylla till badrummet. Därefter tog vi oss hem med allt det här, på bussen! 
 
Jag och min lilla resväska ^^
 
Och när vi kom hem var det bara att fortsätta bygga. Vi har skruvat ihop ytterligare två hyllor nu, och så även hyllan vi köpte idag till badrummet. Det börjar bli fint här hemma nu. Nä okej, jag ljög. Men det kommer bli fint! I veckan kommer jag packa upp och pynta på kvällarna, det kommer bli så kul! Äntligen! 

Nu är jag helt slut, och ska krypa ner i sängen med gott samvete. 
/ HEM/HEMINREDNING /

VIVALDI AND HOMESTYLING

Så kom äntligen Ikea med våra grejer. Hemleverans är en fantastisk idé som någon har kommit på. Så himla tacksamt då man inte själv har bil eller möjlighet att få hem sakerna! Just nu är vi i alla fall en bokhylla och en sideboard rikare, det är allt vi har hunnit med att bygga ihop idag. Det är viktigt med thai-mat-paus!  Nu gäller det bara att ösa upp allt ur flyttkartongerna och ge alla små prylar sina hem! Egentligen det roligaste av allt med flytt! 

Nu känner jag mig färdig för kvällen och ska bädda ner mig framför Netflix! Känns så härligt att ha hunnit med så mycket under dagen! Nattinatt! ^^

 
 
 
/ VARDAG /

GIRLPOWER

 
Så fick jag äntligen komma iväg och dansa! Lite seg i kroppen och kände mig fort trött, men klarade alla trixen! Så kul!! After poledance comes möbelbyggande! Är helt slut, men det är bara att leta upp en skruvmejsel och hjälpa sambon. Äntligen möbler!!