MORE CHRISTMAS INSPO

Ni verkade lika stormförtjusta i de förra juliga Instagram-kontona jag delade med mig av, så här kommer några till! Älskar verkligen att sitta och scrolla igenom dessa juliga och härliga flöden om kvällarna, det får mig att koppla bort all jobb och flyttstress ett litet tag! Respektive Instagram-konto finns länkat under bilderna!
 

T O R S D A G

Jag är så trött. Igår jobbade jag till klockan 23 och sedan steg jag upp 05.30. Jag känner mig så färdig med det här stressiga jobbet just nu ihop med flytten. Kan inte vänta på att få vakna upp om en vecka och bara känna lugnet över att vi har flyttat in. Att bara fokusera på en deadline i taget och inte balansera två. Packa upp flyttlådor då jag behöver istället för att packa ner lyttlådor för att jag måste. 

Det krispiga och kyliga vädret vi har haft här under några dagar har byts ut mot snålblåst och småregn. Det var riktigt kallt och jävligt ute imorse haha. Jag hoppas jag hinner in om posten för att hämta min nya vinterjacka idag, den kommer nog vara gosig imorgonbitti. Åh kan inte vänta på att fredagenkväll ska vara här igen! Tacos, chips och julfilmsmys... eller nej just det, jag ska ju jobba och packa i helgen!
Visa fler inlägg