HARD WORK

Så roligt det var att hänga med Anna igen! Det har gått en liten stund sedan vi sågs sist! Vi hängde på Espresso House, jag provade en grön juice, den var väldigt god faktiskt! 
 
Därefter åkte jag hem och slog mig ner i duschen, dags att fixa fogar i badrumsgolvet! Helt klart lättare sagt än gjort! Det var riktigt kämpigt, och jag önskar jag hade vetat det imorse då jag tränade överkroppen haha, jäävlar vilken träningsvärk jag har i kroppen nu! 
 
Jag hoppas verkligen att allt går bra och att det blir helt och fint! Jag har liksom ingen aning om vad jag håller på med haha! Utöver golv har vi även spacklat lite väggar samt tak här ikväll! 
 
Nu får vi fortsätta imorgon! Jag ska hitta på en outfit som passar för 30 graders värme OCH att ha på jobbet då man får besök av en japansk chef... Wish me luck! 

DAGENS OUTFIRRE: STRAIGHT OUT OF BED

 Jag insåg då jag drog på mig den här outfirren i omklädningsrummet här på jobbet att jag ser ut att precis har klivit ur sängen haha. En silkig och loose klänning och en liten spetskimono på det, haha! Pyjamas är den bästa outfirren helt klart! Klänningen kommer från Nelly en gång i tiden och kimonon från Shein!

För övrigt börjar jag vänja mig vid min nya look i dreads och jag trivs såååå bra! Jag tror jag kommer fläta ur dem en kort stund innan IFA, smeta i lite ny färg och sedan fläta in dem inför resan. Det är bästa frissan, den är klar när du vaknar på morgonen, förstå så mycket tid jag kommer spara alla tidiga mornar och sena kvällar i Berlin!

Nu ska jag dock svassa ut från kontoret, jag ska bara komma ihåg att ställa av mina fluffiga inneskor - de tror jag verkligen är the cherry on top på denna pyjamas-look haha!!

T I S D A G OCH T A N K A R

 
Jag såg den här videon på Facebook nu imorse, det är The Save Movement som har laddat upp den. Skåne Pig Save är en del av the Save Movement och det är via dem vi gör alla våra vigiler vid Sveriges slakterier. Det känns som en evighet sedan jag var på mina vigiler, men nu blev det så himla nära när jag såg den här filmen. Det gör så jävla ont i mig. Ser ni den här lilla griskultingen? De ligger på ett hårt betonggolv på kö i slakteriet, och allt den vill är att gosa. Tydligen så somnade den till där en stund.

Frågan jag ställer mig varje dag är hur kan man äta djur? Än mer, hur kan man döda dem? Är det lättare att göra det efter deras små kroppar har fallit ihop medvetslösa efter gasningen, är det lättare att låtsas om att de ej är vid liv då man skär halsen av dem? 

Idag är mina fina vänner på Skåne Pig Save åter på plats utanför slakteriet och håller en fredlig protest. Jag önskar jag kunde vara där, även om jag mest önskade att det inte alls skulle behövas förstås. Så här såg det ut senast jag var där, om ni inte har sett den videon, jag kommer inte ihåg om jag har delat den här på bloggen eller ej. 

Jag är på kontoret och räknar earbuds, men jag är med dem i tanken där ute i värmen. Jag hoppas det går bra och att de inte får träffa så många djur, det betyder att inte så många dödades just idag. 
Visa fler inlägg