/ iNSPiRATiON /

HOUSE INSPIRATION: GRÅ DRÖMMAR

Okej jag tänkte vi ska liva upp stämningen lite här på bloggen igen! Jag känner att mitt intresse för djurrätt har tagit över för en del av mina andra intressen, tillexempel outfits och inredning! Vi ska ändra lite på det nu tänkte jag. 

Som ni kanske vet så är ju jag och min sambo ute och tittar på hus lite från och till - vi vill verkligen komma ifrån den här lägenheten just nu, och framförallt den här delen av stan. Vi bor ju mitt i de "tuffa hoodsen" där de flesta skjutningar här i Malmö sker. Sådär nice! 

Hur som helst! På torsdag ska vi ut och kika på ytterligare ett hus, det är väl kanske lite dyrare än vad jag hade tänkt mig, och det kanske inte ser ut preics så som vi har föreställt oss vårt hus, men samtidigt så har det väldigt stort potential! Jag är himla pepp på detta faktiskt! Jag går alltid händelser lite i förväg så inför varje hus vi ska titta på så börjar jag liksom flytta in lite i huset i mitt huvud. Liksom funderar på möblering, vilket rum som skulle passa till vad, hur skulle man kunna fräcsha upp köket enkelt, osv.

Och det har jag såklart även gjort nu! Så jag har fastnat på Instagrams alla #homeinterior sidor det finns, alltså det går ju att gå vilse där en hel evighet! Jag tänkte dela mina bästa inspo-bilder med er nu. Jag skriver källorna under bilderna!

@no12thelindens / @fleeting_interest

Jag är så himla sugen på att skaffa många mörka och grå väggar i mitt framtida hem! Jag saknar verkligen mina två svarta väggar från min förra lilla lägenhet och är så trött på allt det ljusa som vi har hemma nu. Kan tänka mig både svart och mörkgrått, och helst även på liksom dörrkarmar, lister och sådant också, tycker det blir så himla häftigt. 

@shellbirch / @astellahrela

I mitt framtida hem vill jag ha in mer växter och grejer från naturen. Fler bommor, fler görna blad, och hur cool är inte lampskärmen av någon form utav kvistar? Så himla fin!
 
@thewhitethistle / @thegothichome

Sen emellanåt så tycker jag ändå att ljust grå väggar samt mörka möbler, typ så som vi har nu fast ändå inte, är så himla fint också. Kommer det bli för mörkt hemma? Kommer jag bry mig om det är för mörkt? Egentligen inte va...

@linn.arnesen / @bohostylesweden

Jag tror att det är färgen här ovan som är den perfekta grå färgen. Jag gillar det mesta med dessa bilder. Stora speglar, svarta möbler, mycket grönt och ljusa golv. SÅ HIMLA FINT! Om jag får bestämma så kommer det helt klart bli någon form av blandning av den här typen av inredning. Kan tänka mig att kök och matsal ska få vara hyfsat ljusa och krispiga, men sovrum och vardagsrum gärna få vara mörka och mysiga! 

Hur vill ni helst bo? ^^ 
 
/ VARDAG /

T I S D A G

Hej lilla Muuu ❤ En liten kossa jag har målat. 

Tänk att jag satt hela söndagen och hade lite lätt ångest över att behöva gå tillbaka till kontoret igår, också SWISH så var måndagen redan förbi! Vart tog den vägen? Kan det vara för att jag blev helt begravd i mejl här på jobbet som den gick så fort? Eller på grund av den hitlis varmaste men också mest effektiva kuben vi hade igår eftermiddag ute vid havet? Vet inte. Nu är det redan tisdag i alla fall!

Min plan är idag att träna eftersom det nog är en vecka sedan jag var på gymmet senast, så jag känner mig väldigt pepp på det faktiskt! Hoppas att den här arbetsdagen går lika fort som gårdagen! 
/ VARDAG /

S U N D A Y och veckan som varit!

Tack så himla mycket för alla er snälla ord de senaste dagarna! Eller ja, alltid egentligen, men jag har tänkt på det mycket sedan mitt senaste inlägg. Så lyxigt att vara omringad av så mycket fina människor ändå <3 

Jag tog en liten paus nu i helgen från det mesta. Efter att ha varit igång i två veckor och varit ute och gjort saker, aktivistat och socialiserat mig så stängde jag faktiskt av allt nu under helgen. Har målat, redigerat och tittat på Netflix. Inget Facebook och ingen Instagram. Så jag har inte så mycket mer att berätta om helgen, men tänkte dela med mig av lite olika bilder från veckan som gått!

Jag har fått en enormt "snygg" solbränna efter att ha varit så mycket ute i solen.

Det är enbart när man har aktivisat med ett gäng tokiga veganer som man kommer hem med gurka i handväskan! Alltså det var så kul haha där stod vi på torget, ungefär 20 aktivister och knaprade på gurkor. Haha!
 
En vacker port från Gotland i en riddarborg i Skåne.

Min lille kille är bäst på att bota sorg, som vi har gosat och han har tröstat mig!

Varje ny vecka innebär en ny Cube of Truth!

Det stora paketet på första bilden innehöll bland annat den här balla jackan, redo för höst. Om den någonsin kommer!

Promenixade med Annabanana på Indiska i fredags och då fick den här färglada tofsen följa med hem. Fin!

Den här bilden tog jag då jag var in och jobbade i Måndags... redan en vecka sen.. puh!
 
Nåväl, kommande vecka kommer säkert gå fort! Det första jag ska göra då jag kommer in till kontoret imorgon är att boka en resa till Berlin, hoho! På fredag är det semester igen, jippi!