/ VARDAG /

UTE OCH CYKLAR

Vadå, har ni aldrig tagit selfies i duschen ellööör? Haha, bästa ljuset här okej! :D Nu är jag påklädd och klar och ganska så försenad men nu bär det av ut i parken med tjejorna!  Till ett ställe jag aldrig har varit på i min egen stad som jag redan går vilse i rätt så ofta. Wish me luck haha, jag ska cykla!
/ VARDAG /

L Ö R D A G

Hello saturday! Tog mig en sovmorgon idag och sov ända till klockan halv nio, hohohoho. Sen låg jag och chillade i ytterligare några timmar framför youtube innan jag begav mig till gymmet! Körde igenom hela kroppen eftersom jag känner att jag ligger lite efter just nu. Har helt klart haft för många vilodagar! Men det var sjukt nice i alla fall på ett tomt gym! Nuuuu ska jag inte göra så mycket mer förrän ikväll, då ska jag på tjejkväll! Kan vara kanske min första tjejkväll i hela mitt liv. Hur beter man sig? 
/ VARDAG /

DATE MED MR HANDSOME

Fick en liten fikadate med min snygging som snart åker iväg till Stockholm ett tag! Paj och mjölkfri ischai, som jag beställde av en lite förvirrad barista som jag sedan fick försäkra mig om verkligen var mjölkfri. Jaadå. Min mage säger däremot tvärt om nu då vi har kommit hem vill jag lova. Tack och lov att man är mjölkallergisk så kroppen automatiskt stöter ut det där äckliga som är mjölk! Tänkte göra pasta till middag idag men är inte så sugen på det förrän min mage låter mig behålla saker igen...