/ VARDAG /

NUTTY STUFF

Onsdag betyder fika! Älskar verkligen de här fikadejterna! Varför har vi inte kommit på det här tidigare? Kan ni förstå att vi för lite mer än ett år sedan, faktiskt bodde på samma gatuadress, och vi träffades kanske två gånger då, på ett år? HELT SJUKT. Dessa stunder på dessa veckodejter är dock guldvärda! 
 
Nu ska jag och lilla kökskaninen diska och laga lite mat till lunchlådan. Vi brukar sjunga sånger tillsammans då vi gör det! Ett bra sätt för henne att vänja sig vid ens närvaro samt röst! Och sedan ska jag och lilla sovrumskaninen äta lite mat och se ett avsnitt True Blood! Önskar att jag hade en garderobskanin också som kunde hjälpa mig bestämma outfit till imorgon så jag känner mig lite mer bekväm... Men man kan ju inte få allt här i världen ;D 
/ VARDAG / VLOGG/YOUTUBE /

VLOGG - Gör något jätteläskigt!


Kika gärna på min senaste vlogg från helgen! Denna fredagen gör jag egentligen ingenting faktiskt! 
 
/ VARDAG /

UH

Hello Wednesday, I am not amused! Så opepp på denna veckan! Det händer inget spännande på jobbet och jag är ensam hemma med två små flufftroll som kräver lika mycket uppmärksamhet och lägenheten är kaos och jag har ett berg av disk och jag hinner inte heller med att dammsuga! Imorse kastade jag bara på mig lite plagg som jag direkt då jag klev utanför dörren kände att jag inte trivdes i, så nu har jag liksom ett sånt där hjärnspöke som skaver för jag inte trivs och är bekväm idag.
 
Nåväl. Kurar ihop mig i kontorsstolen i åtta timmar och åker sedan tillbaka till stan för att ta en fika med lilla Anna (YAY) och sen hem och eventuellt diska lite. Vi får se. HELG NU TACK PLZ.