HELLO SUNSHINE

Jag älskar den här tröjan! Det var allt jag ville säga! Samt att jag har en bra selfiedag! Några dagar efter mens är man alltid snyggast! När all acne är borta, när all svullnad gått ner och all ångest lämnat ansiktet, haha! Jag är dessutom inne på min trejde vecka "utan smink" på jobbet, tjoho! Det känns så befriande på något vis! 

HAPPEE BIRTHDAE HARRY

Idag är ingen vanlig dag, idag är Harrys födelsedag! Pausar i tio minuter med en tidning, denna helt sjukt insane och jävligt galna arbetsdag. Alltså jag skojar inte, det här är så sjukt, det tar aldrig slut här! Klockan är fem över halv fyra, och om tjugofem minuter skulle jag ha kunnat jobbat mina åtta timmar och gå hem, men nä, klockan halv fyra har jag min rast och det känns som jag har minst lika mycket arbete kvar här idag. 

Hur som helst! Jag fick en superfin special edition av TIME från en kollega som spenderat en del av sin semester i USA! Hon tänkte på mig då hon såg tidningen, så efter att hon och hennes dotter läst den fick jag den. Så himla mysigt att bläddra i den på rasterna när man har tid med sådant och inte måste läsa mail eller öppna dörren på rasten, haha! 

ANGER MANAGEMENT NEEDED

Hur kan man inte låta bli att vara arg hela tiden, tänker jag ibland. Okej då, ganska ofta då. The state of the world gör mig galen oftast. Det finns ju saker att bli arg över precis överallt! Bara imorse möttes jag av de här tre nyheterna på den lilla TVskärmen på bussen till exempel:

En kyrkogård i Helsingborg har vandaliserats och ett 50-tal gravstenar har välts, minneslunden har blivit förstörd och lyktor och gravdekorationer har kastats mot kyrkan. Varför då?! Varför dååå?
 
Patienter som behöver låna hjälpmedel efter läkarbesök och som sedan inte lämnas tillbaka. Det rör sig om kryckor och rullstolar som folk glömmer (hur kan man glömma en rullstol!?) att lämna tillbaka till sjukhuset, eller varför inte det här då, medvetet säljer vidare på nätet. Är det konstigt att sjukhusen inte har några försörjningsmedel då pengarna går till att köpa nya rullstolar?

Fotbollspelare som tjänar så sjuka mängder med pengar för att springa runt och sparka på en boll hela livet och dessutom har mage att fuska med sina pengar? Och vad värre är, när de sedan döms till fängelsestraff så slipper de sitta av tiden
 
Jag blir så himla lätt provocerad av så himla mycket haha, men jag kan inte hålla mig. Det finns så mycket dumma människor här i världen. Det är ju inte konstigt att det finns elände, orättvisor och krig när folk beter sig så här. Sorry for my rant haha, behövde bara ha det ur systemet! Jag är glad oftast! Ibland i alla fall. 
Visa fler inlägg