D R E A M


Först så tänkte jag inte dela den här videon på bloggen eftersom jag grät som ett litet barn när jag såg den, men jag insåg också att det är viktigt att så många som möjligt ser den här videon och gråter lika mycket som jag.

Vi måste ta hand om planeten. Vi måste sluta vara såna jävla översittare och bara ta och göra saker för att vi kan. Jag är så otroligt arg och ledsen över mänskligheten just nu. Jag vet inte vad mer jag ska säga.

MINDFULNESS I VARDAGEN


Höjden av ironi är när man försover sig och får stressa till sin mindfulness-kurs, haha. Den här kursen är en helt sprillans ny grej som Vårdcentralen som jag är listad på precis har börjat med (igår var andra kurstillfället) och de skrev in mig på kursen då jag ringde i panik och bad om hjälp haha.

Mindfulness är ju något som man kan lära sig och träna på själv, och jag har fått det rekomenderat så många gånger tidigare, men jag har inte ro i kroppen att lära mig. Jag vet inte hur när var liksom. Därför är jag oerhört tacksam att jag nu "tvingas" gå någonstans, avsätta tid och göra som någon annan säger. Det är för tidigt för att säga vad jag tycker och vad jag tror om detta, men jag ser fram emot att försöka lära mig mer om detta. 
Efter kursen knallade jag hem igen och jobbade några timmar innan det var dags att gå tillbaka till VC igen för möte med psykolog. Det var andra gången jag var där nu. Vet inte heller vad jag ska säga om det än... jag kanske bara är helt tom i huvudet just nu? Vi får se hur det blir!

Därefter har jag bara behövt ta igen mig i soffan. Hade tänkt städa här hemma men orkade bara med att diska och plocka undan i köket. Det blir nog mer tid till det imorgon, då jag inte tror att jag har arbetsuppgifter att fylla ut hela dagen med. Nu ska jag strax lägga mig men jag tror jag kommer se ett avsnitt till av Farmen, det är inte alls ett vegan-vänligt program men jag har en vän som är med i tävlingen så det är lite intressant ändå!

VECKAN SOM GÅTT


Hej och godmorgon Måndag. Jag har inte haft någon jättebra helg men lyckades ta mig upp relativt ångest-fritt imorse och tog mig in till jobbet. Jag är så trött på att må så här dåligt. Jag känner inte igen mig själv och jag orkar inte med mig själv. Vissa dagar är sämre än andra förstås och just de senaste dagarna har varit riktigt dåliga.

Men strunt i det nu, vi tittar på hur veckan har sett ut istället. Det har inte hänt så jättemycket då jag blider runt och jobbar här hemma i pyjamas, men lite bilder har jag att bjuda på i alla fall. 

En dag då jag var hemma fick jag ta emot ett blomsterbud till oss från SBAB, "lycka till med nya boendet!" - mycket fint med hade hellre sett att vi istället slapp amortera den trehundralappen detta kalaset kostade *blink blink*

Vi har äntligen kommit fram till en planlösning på huset vi båda gillar! Inte för att det har varit nått större problem i sig, vi har bara inte känt oss 100% på de förslagen vi ritat upp tidigare, men jag tror att vi har hittat det nu! Vi ska förstås undersöka så att det är möjligt att bygga om här inne, sedan är det bara att tuta och köra, förhoppningsvis sätter vi igång till våren!

Det är i slutet av Januari vilket innebär att vintern och snön nu kommer till Skåne. Jag skottade i en evighet i måndags för att vara på den säkra sidan i fall det skulle snöa ännu mer! Det har snöat lite mer, haha. 

Blev överraskad med choklad en trött kväll, en vegansk mörk och supergod choklad! 
 
En eftermiddag blev jag av med den lilla kaninen, till jag plötsligt hörde ljud inne från skafferiet, som jag öppnat en stund tidigare för att kunna göra en smörgås. Där satt hon och myste på en tom hylla längst ner!

I torsdag tittade Annabanana in för en snabb fika då hennes man hade andra ärenden här i byn. Kort med supermysigt och välbehövligt! 

Så det var det. Nu går vi in i vecka 5 och jag vet att dagen kommer bli tung pga är på kontoret, och imorgon kommer bli tung för då ska jag ner på vårdcentralen en gång på morgonen och en gång på eftermiddagen, men det får det vara värt. Jag önskar med alla krafter jag har att vi ska komma fram till vad problemet är och att jag kommer ur det här ångestmolnet! 
Visa fler inlägg