iT ALWAYS ENDS

(inlägget innehåller inga spoilers)

Så mycket känslor just nu. Läste ut boken på ingen tid alls. Det är ju ett script och alltså enbart dialog och går mycket fort att läsa. Det hände så mycket grejer! Jag vet inte om jag kan säga vad jag tyckte eller upplevde, för jag kommer behöva motivera mig med händelser ur storyn, och jag vill att ni alla ska få uppleva det här i er egen takt.Jag känner i alla fall inte att den här storyn påverkade varken postivit eller negativt, magin försvann inte och ingenting revs upp eller blev förstört. Upplevde det inte heller som en fortsättning, utan mer som ett besök och en chans till att få se hur de har det nu förtiden! Ni som har läst den, eller kommer läsa den får mer än gärna prata om den med mig i kommentarerna i detta inlägget (please do, jag måste prata om det!! Ni som ännu inte läst behöver inte kika bland kommentarerna ^^

HARRY POTTER and the CURSED CHILD

Här kommer jag sitta tills sista sidan. So excited! Har hört att alla som köpt den inatt är stormförtjusta och letar efter biljetter till teatern! Det måste ju vara ett gott tecken? Det kändes elektriskt då jag la händerna om boken. Jag är rädd att jag har för höga förväntningar, men samtidigt har jag egentligen inga alls? För flera år sen accepterade jag att sagan var slut, men nu är den plötsligt inte det längre. Vad kommer hända? 

Är ni fler där ute som varit och köpt boken och/eller ska se teatern? Iiiiiih ok, ska börja läsa nu! 

I SOLEMNLY SWEAR THAT I AM UP TO NO GOOD

Jag har inte ens ätit frukost än men är redan påväg hemifrån. Idag är en mycket speciell dag! Idag är det Harry Potters födelsedag och idag fortsätter historien. För bara några dagar sedan hade jag bestämt mig för att inte köpa boken, utan vänta med att ta upp historien till april nästa år då vi ska se teatern.
 
Men imorse vaknade jag vid nio och kände att idag är dagen sagan fortsätter! Pirrig av fjärilar i magen, precis så där som man blir när man inte träffat sin bästa vän på så himla länge. Så nu ska jag iväg och plocka upp min åttonde del av Harry Potter sagan - det känns som att mitt liv varit på paus i flera år. 
Visa fler inlägg