#inteallamänmenallakvinnor

Sushi är nog min favoritmat just nu. Ibland får jag såna sjuka cravings. Jag har längtat efter det så länge nu, och det släpper liksom inte. Jag vill ha mer, fast jag ätit hur mycket som helst redan haha! Den var verkligen sååå god idag! Har spenderat kvällen i sängen med min sushi, en massa Netflix och min kalender. Det kan faktiskt eventuellt vara så att jag är redo för semester trots allt! 

Dock förstördes min, för första gången på länge, rätt lugna och sköna kväll av nån sjukt creepy granne som stod på sin balkong och stirrade rakt in på mig i mitt sovrum! Först när jag såg honom tänkte jag att han bara stod och kikade ut och rökte och att vi bara råkade få ögonkontakt liksom, men efter en kvart nu av att han har stirrat oblygt rakt in i mitt hem så tror jag inte det bara är en tillfällighet. Så jävla illa att man ska behöva rulla ner och vrida om persinner för nån snubbe är så sjukt respektlös. Så sjukt himla obehagligt. Hur blir man så störd i huvudet? 

T O R S D A G

Igår gick jag och la mig så himla sprallig, allt jag kunde tänka på var att jag ska äta sushi idag! Jag har längtat efter sushi så himla många dagar nu men har liksom inte haft tid att köpa med mig det hem. Men nu! Idag! Äntligen!

Och och och! Jag har hittat den perfekta gula klänningen nu, yay me! 

Det var allt, för nu. 

O N S D A G

Heeeej kompisar! Hur mår ni? Alltså det är så mycket på jobbet just nu, det är sämst för jag hinner typ inte med någonting! Igår fick jag springa till dansen, och idag hann jag inte över huvudtaget. Snart semster, snart semester! 
 
Saknar att hänga här med er! Jag lovar mer mat, mer recept, mer roliga outfits och mer kaniner nu på semestern! Får liksom börja om igen. Jag hoppas att inspirationen kommer igång när jag får vara lite ledig!

Nu är det däremot redan onsdagkväll. Det blev ingen Anna-date idag eftersom jag har nytt kvällschema så att säga och skulle träna idag, men inte ens det hann jag med. Fem minuter innan dansen började gick jag från jobbet, sådär bra jobbat Bunny! 

Men nu är jag hemma i alla fall! Jag hann precis in på posten och hämta lite paket innan de stängde, så det var ju bra jobbat i alla fall! Och fått städat lite och mysa med kaninorna. Fast dom vill mest vara med varandra nu förtiden, jag duger bara när höet är slut haha! 
 
Tog en låång dusch efter all städning, och alltså jösses, jag har sådan träningsvärk efter gårdagens polepass att jag kunde knappt klä av mig nu ikväll, heeeelt galet! Och nu sitter jag här med en mudmask! Jag har gjort guacamole och nachos också för det tycker jag att jag förtjänar men masken stelnar så sjuukt mycket att jag kan inte öppna munnen haha, så nu sitter jag bara och tittar på maten haha!
 
Ääänyways, jag hoppas att ni har det bra! Ska försöka blogga lite bättre, lovar! 
Visa fler inlägg