ViDEOBLOGG FRÅN HEMLiGHETERNA KAMMARE


Okej så jag kunde inte hålla mig längre i alla fall. Jag bara måste få visa! Här är liiiten tjuvkik på Hogwarts! Och jag videobloggar med Zooife. Min favoritbloggar of all times! OMFG kan ni förstå det? Det kan inte jag! Fick till och med pussa på'na! / Hahahahha - jag dör över hur löjligt lyckliga vi ser ut!

"SÖNDAG KVÄLL"


Det är inget större flow på min blogg idag så jag sparar alla Harry Potter bilder tills statistiken ökar lite när folk inser that im back blogging! Hehu. Nä, men. Orkar inte nu. Såklart drog jag på mig värsta förkylingen i det fuktiga London. Flög hem med feber igår. Svettades så mycket så jag nästan satt naken på planet. Haha nä så illa var det inte! Anyways, pictures and videos are coming up!

DAG ETT; ViLSE i LONDON


Vi steg upp tidigt som tusan där på onsdagen för att ge oss iväg till flygplatsen. Varken syster eller jag är speciellt vana flygare och vi tyckte inte flygturen var speciellt rolig. Men vi landade i alla fall tillslut i ett vått London. Vi spenderade några timmar med att yra runt och leta efter mataffärer och därefter la vi ungefär 500 spänn på taxi ut till vårt hotell. Vi kom i värsta trafiken så taxituren tog ungefär en timme, hahaha!

Vårt hotell/bed and breakfast var superfint! Vi fick världens största och mjukaste säng, och rummet med det högsta taket. Trapporna var små och snea och kändes sådär äkta brittiskt som det bra kan göra. Vi packade upp oss och bestämde oss sen för att hitta på något, typ besöka King's Cross för det låg ändå så nära oss. Och alldeless utanför vårt fönster hade vi en buss som vi glatt hoppade på för den gick till King's Cross, trodde vi!

Vi kom inte alls till King's Cross, utan till ett slum-område utanför Camden, gick vilse och fick ta en taxi tillbaka till hotellet, där vi sedan stannade resten av kvällen med chips, brittisk tv och målarböcker, HAHAHAHAHAHA!
Visa fler inlägg