DAY TWO

Trotts tidiga mornar och sena kvällar känner jag mig inte speciellt trött. Vi är redan igång igen med en ny mäss-dag. Jag har tagit jättemycket bilder och kommer dela med mig av lite fler så snart jag kan, vi är många som delar på WiFi här så det är inte direkt populärt att ladda upp en massa för stunden onödiga grejer! 

Jag börja de min morgon med peanutbutter smörgåsar och klädde mig i sista fin klänningen. Älskar den så mycket haha, scuba tyg for ever! Hörs lite senare! 

AND WE ARE LIVE

And we are live! Det har varit en helt galen morgon med produkter och press konferens som inte helt levererar, men vi löser det såklart! Jag har ännu inte hunnit ut på golvet och kika på vårt booth, ska se till att göra det nu då jag avslutat min lunch. Så länge får ni nöja er med en bild på bestie and I från build up day one! 

DINNER SOME OTHER NIGHT

Så tredje kvällen spenderas på hotellrummet. I dag fick jag inte ens i mig middag eftersom supermarket inte ens har öppet på söndagar(!?). Äter peanutbutter smörgåsar och tänkte se ett avsnitt på en serie så jag slappnar av lite. Imorgon är det SHOW TIME! 

I brist på annat så tänkte jag dela med mig av lite bilder från en helt amazing middag vi åt för några dagar sedan! Mina gulliga buddies hängde med på en vegansk restaurang som heter Flax & Kale! Jag menar look at this:


Jag beställde in en lasange på zucchini, tomat, pesto, cashewsås och god knows what. Det var så delicious så jag höll på att ramla av stolen.

Resten av gänget beställde in en massa olika burgare! 

Jag avslutade middagen med dessert, detta skulle vara någon coco chai chia, så jag fick för mig att det var som en pudding, men det var mer som en soppa? I botten var det mangopuré så oavsett konsistens så var den god! Rekommenderar verkligen stället! 

Visa fler inlägg