WAKE UP AND SMELL THE COFFIN

Godmorgon! Idag klev jag i min fina tassle-klänning, plattade mitt hår och åkte till jobbet! Nu får det vara slut med sjukskrivningen! Det blir dock en kort dag, enbart sex timmar för sedan ska jag hem till mamsi och vi ska äääntligen färga mitt hår. Jag tror inte jag färgat det på två månader nu! Och sen ska vi vidare hem till farmor och farfar, farmor fyller år och ska bjuda på smörgåstårta! 

VILKEN SOPPA

Dagens middag blev tomatsoppa! Så himla enkelt och så himla gott! Idag blev den extra god och jag vill dela med mig av receptet enbart för min egen skull, så att jag kan göra den igen, haha!


Jag brukar ha vitlök i soppan, men idag valde jag att inte ha det! Jag mixade en röd paprika med lite kokta morötter. Ungefär tre morötter. Hade även lite fryst spenat i mixen. Sen hade jag det i min stora gryta med ungefär 3 deciliter matlagningsgärdde, och tre förpackningar passerade tomater. Lite grönsaksbuljon på det, lite vatten om man skulle önska, oregano, salt och peppar och massor med fryst (viktigt!) basilika så är du good to go! Hade även i lite lite lite olivolja för den goda smakens skull. Jag är så nöjd! 

Serveras med kokt pasta (gärna käkärtspasta) och rostat bröd med vitlökssmör. Nom!
Visa fler inlägg