/ VARDAG /

ZOMBiELAND


Här trillade det upp en bild på mig i The Forbidden Planet butiken som Zoofie har knäppt. Och det är så enormt trist i min blogg nu. Ska se om det inte kan bli en liten outfit bild här imorgon. Får knappt plats i mitt rum just nu eftersom min stora resväska tar ALL plats verkligen. Och så har jag massa att fixa inför resan. Under tiden jag är helt död kan ni ju titta in i min frågestund om ni vill. Jag vill ha de knäppaste frågorna ni kan komma på. Nu ska jag ta och varva ner till Tjenare Kungen tror jag. KRAM!
/ WARDROBE /

WHAT TiME iS iT?


Igår då jag var på stan skulle jag inte göra annat än att lämna tillbaka två linnen som var förstora. Men då jag gick förbi Guldfynd och fick se att de här klockorna fortfarande var på erbjudande/rea så kunde jag inte hålla mig ifrån. Nittioåtta kronor styck, jag köpte två stycken! Älskar färgerna och älskar modellen. Jag tyckte det var ett riktigt kap! Nu ska jag bara vänja mig vid att ha klocka på mig, flera år sedan jag ägde en klocka.
/

FRÅGESTUND?


Det är så otroligt dött på min blogg nu för tiden så jag tänkte sätta igång en frågestund. Om ni undrar nått så fråga på vet jag! ^^ Vi säger att svaren kommer på söndag, precis innan jag åker iväg.