BERLIN: MINI SIGHTSEEING

Häromkvällen åkte vi in till Sony Center vid Potsdamer Platz här i Berlin för att äta middag. Här finns en del restauranger, en stor biograg, en Sony affär på fyra våningar samt att Sony Germany har sitt största kontor här. Pretty cool! Jag var aldrig förbi här förra året, men mitt första IFA var jag flera gånger, då vi även hade produkter för display i butiken här. 

Här på Potsdamer Platz finns en del av Berlinmuren bevarad, eftersom den delade torget mitt itu när det begav sig. Detta hade jag ingen aning om, jag har varit här i Berlin nu fyra gånger men har ännu inte tittta på muren. Förrän nu det vill säga. Vi fick en miniguidad tour av vår manager som har varit här flera flera flera flera gånger (antagligen då muren till och med stod kvar, eventuellt höll på att rivas) och kunde väldigt mycket om muren.

Det var så himla märkligt. Jag är dåligt påläst över bakgrunden till muren, den revs ungefär ett halvår innan jag föddes och på något sätt känns det som att det inte lades så mycket tid på den under historielektionerna då det ligger så nära inpå i tiden eftersom jag inte minns så mycket om muren, men jag vet att den var mycket hemsk. Det är märkligt när man ser såna här saker på riktigt. Som när vi tittade på den sönderbombade kyrkan förra året. Alla borde göra det. Alla borde få se och lära sig om konsekvenserna av några osäkra män i kostyms handlanden. Det är egentligen helt brutalt. Läste på då jag kom hem till hotellet sedan, haha. 

VLOGG: SISTA VLOGGEN MED YENNIE

Då jag fortfarande är i full fart med att jobba här i Berlin så kanske ni vill kika på min senaste vlogg? Det är den sista delen i min och Yennies lilla collab-serie vi gjorde i Maj! Det känns både bra och dåligt att dessa videorna är slut, det har varit så enormt roligt att göra detta med Yennie, men det känns roligt att få fortsätta min egen kanal nu! En mer uppdaterad och tidsaktuell vlogg kommer upp i slutet av veckan, inspelad dagarna innan jag åkte till Berlin! 

 
 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Godkväll kompisar! Dagarna bara swishar förbi här i Berlin! Det känns bra. Ångesten börjar lätta lite. Jag har inte så mycket kul att dela med mig av för stunden, eftersom vi har fotoförbud inne i mässhallen och jag är lite ur mitt vardagliga flow liksom, men om ni vill hänga med mig så följ min Insta-story! #bunnydrugz

Försöker dela med mig olika delar under dagen! Ikväll har jag besökt en del av Berlinmuren tillexempel, första gången på fyra resor till Berlin. Man ska aldrig säga aldrig!

Kommer blogga lite om det senare, och fler saker förstås, men nu ska jag sova, jag ville mest bara titta in och säga hej! Hoppas ni mår bra!
Visa fler inlägg