/ VLOGG/YOUTUBE /

MINA SENASTE VLOGGAR

Om ni inte har sett mina senaste vloggar så kan ni passa på att göra det idag! Det är del två och tre av min och Yennies collab-vloggar! Jag älskar de här videorna så himla mycket, det är så kul att se hur Yennie har tänkt och redigerat ihop samma dag som mig! / VARDAG /

L Ö R D A G

 Vilken lördag! Hur har ni haft det? Jag har haft det så himla bra! Jag var lite orolig igår att jag skulle känna mig matt och tömd när jag vaknade imorse men jag måste ha sovit så himla bra och vaknade en hel timme innan mitt alarm. 
 
Det passade mig utmärkt då jag skulle befinna mig på stan vid tolv för att möta upp Annabanana! Jag var lite tidig och kunde passa på att äta gratis veganglass i stan då jag väntade på henne, eftersom att jag av en slump hamnade på samma torg som Oatlys glassbil stod parkerad på idag!
Lycka är att få gratis vegansk glass, I tell you that! Jag åt såklart Salty Caramel eftersom den är den godaste, ohyes! Efter att Anna nått fram till samma torg som jag så tog hon samma glassmak som jag och sedan knallade vi ner till tåget och tuffade till Emporia. Jag skulle köpa tillexempel nagellack för nyfärg på mina klor och en pensel för ny färg i mitt hår, men det hittade jag inte och istället kom jag hem med bland annat en ny klänning och en jacka... 
 
Förutom att shoppa så drack vi gröna smoothies och catchade upp, som vanligt! Vid tre blev vi båda hämtade i vars en bil trots att vi skulle vidare till ungefär samma ställe, haha. Mr Handsome kom och hämtade mig så vi kunde handla kaningrejer, och Annas fästman hämtade upp henne så de kunde köpa bröllopsgrejer. Jag är osäker på om jag kan bestämma mig för vad som är roligast, kanin eller brölloppsgrejer? 

Kvällen har jag sysselsatt mig med att fläta ur mina dreads. Bara för en liten stund, för en ordentlig hårtvätt samt lite ny färg som sagt! Mitt huvud är, förutom superfluffigt, så himla lätt just nu haha, inte för att håret på något sätt är tungt, men huvudet svävar lite nu liksom haha!
 
Ska sväva iväg till sängen nu dock, imorgon har jag en dag full av tvätt och packning att ta hand om! 
/ VARDAG /

FRIDAY EVENING

Hej hej hallå! Äntligen är denna arbetsveckan slut! Allting har gått superbra och det kommer bli fin fint när vi kommer till Berlin och sätter igång mässan! Nu hoppas jag bara att jag inte glömt något, hoho. Det gör jag alltid i och för sig haha, påväg på min sjunde resa nu, och ändå har jag inte lärt mig. 
 
Resten av kvällen ska spenderas i sängen (surprise surprise), till middag blev det smörgåsar och senare blir det chips! Jag ska titta på Jane the Virgin (asså hur kul är inte den serien??), skriva blogginlägg och kanske rita lite. Bästa fredagskvällen, om man bortser från det oerhört dåliga 90-tals discot som grannen nedan håller. Jag tror han har spelat Scooter i en timme nu.