BUNNY STiL


Har min snygga nitklänning som jag köpte i Stockholm på mig ikväll, sjukt bekväm då man ska trycka i sig en massa god mat och bubbel! Ha en trevlig kväll nu allihop, Gott Nytt År! 

LÅTARNA SOM KOMMER PÅMiNNA MiG MEST OM TVÅTUSENTOLV

    

Kid Cudi - Marijuna; hela våren lät såhär. Plus Spongebob Squarepants låten...  
Swedish House Mafia - Greyhound; låten spelades på repeat varje dag jag åkte till jobbet, och hela resan upp till Sundsvall då jag åkte dit för första gången. Den ger mig fjärilar i magen! 

    

Brennan Heart - Running Late; låten med världshistoriens sämsta lyrics kommer för evigt att påminna mig om då jag nervöst stod där ute på parkeringen vid Sundsvalls Central och inte kunde ta blicken från Hjärtat mitt. 
Skrillex - First of the Year (Equinox); Tack vare bästa bäztis fick jag se Skrillex i somras, och det var så himla ballt!
 
   

Harry in Winter; För att jag aldrig kommer att glömma då jag först satte foten på Hogwarts. 
Marilyn Manson - The Beautiful People; Eftersom konserten var awesome! 

SiSTA MORGONEN DET HÄR ÅRET

Godmorgon! Hur tycker ni att min blogg ser ut? Nytt år, ny start! Nä, jag bara fick för mig att måla om den! Funkar färgerna bra? Ska se om jag kan mixtra lite med headern idag också så ser allt prima ut sen! I övrigt idag ska håret fixas och outfiten stylas till! Det blir en lång och festlig middag med familjen ikväll för att fira in det nya året. Vad är era planer för ikväll? 
 

Bilden är googlad. 
Visa fler inlägg