TRÅKIGA TORSDAG

Denna torsdag ger jag er en throwback i form av en vacker byggnad jag tittade på varje dag under mina veckor i Barcelona. Vad skulle jag inte ge just nu för att jobbet fortfarande skulle vara lika spännande och kul som det var under Mobile World Congress? Dör av tristess här på jobbet! Ja, jag är superlycklig och tacksam över att jag har ett heltidsjobb, men ååååh finns så mycket bättre saker att lägga tid på just nu än att bara sitta av tiden. Nåja, två timmar till sedan går jag hem! Mycket att fixa inför imorgon!
 

VEGAN PROTEiN

För mig har protein blivit himla viktigt, i och med att jag behöver det med all min styrketräning! Många kommenterar alltid och frågar alltid om det inte är svårt att styrketräna som vegan. Ni vet den klassiska frågan "varifrån får du ditt protein?". Protein är inte ett dugg svårt som vegan, trots vad alla tror. Tillexempel så får jag mitt extra protein härifrån, alltså ett kosttillskott. För att det krävs med de muskelbyggande målen jag har. De veganer som bara vill träna för att hålla sig i form, eller inte träna alls, kan hitta sitt protein till exempel här:
 
 

FRÅGESTUND

Ok så tänker att på fredag är det min födelsedag, och jag lär vara sjukt busy på jobb och sedan kommer alla mina bästisar över för att hänga med mig - så jag lär inte hinna blogga så mycket! Vore det inte kul om bloggen fokuserar sjukt mycket på just mig på min födelsedag? (Inte för att den inte gör det i vanliga fall då) Ös ur er alla frågor ni har om mig, om träning, om vegansk kost, om rymden, om poledance, om vår nya lägenhet, om mr Handsome, om precis vad som helst, så delar jag med mig av svaren på fredag! Go, det blir ball! 
Visa fler inlägg