STATUES - PiANO VERSiON

Är helt inne i min Harry Potter-vecka, och här kommer en piano version av en låt som alltid alltid jämt får mitt hjärta att brista. Det är så himla vackert, och det känns så hårt i hela kroppen och jag vill bara lägga mig ner och gråta av alla känslor jag får av denna låten. Borde inte lyssnat på den när jag har så mycket ångest denna kvällen! :(

ON WEDNESDAY WE WEAR PiNK

 
Idag är det valborg och det har jag minsann inte firat! Bland annat för att eldarna finns kvar sedan den tiden man brände häxor, och det är inget jag står för att fira! Istället väljer jag att fira Mean Girls tio årsdag, denna onsdag. Och alla kan reglen, på onsdagar bär vi rosa! Pasar mig mycket bättre då, tro det eller ej, rosa är min absoluta favorit färg! Så det blir Mean Girls, falafel och ångestsjunga till Beyoncé!

TWO YEARS SiNCE HOGWARTS

Det kommer alltid och förevigt jämta handla om Harry Potter den sista veckan i april. Det började för två år sedan då vi den här sista veckan var i London, jag, lillasyster och Zoofies familj! Inte bara i London. På Hogwarts. Den andra maj är Internationella Harry Potter dagen. och nu även den tredje maj ska jag ha min Harry Potter fest! Önskar jag hade mer tid att lägga upp bilder från Hogwarts, men hinner inte nu. Är det någon som vill se?
 
Visa fler inlägg