/ VARDAG /

T O R S D A G

Today I wear a pretty dress because today is PA day! Det vill säga Public Announcement, det vill säga våra nya produkter går live! Tjoho! Jag gömmer mig just nu i mitt storage room då våra VIP gör sina genrep ute på scenen. Finns inte så mycket att göra. Idag gäller det mest att hålla sig i skuggorna i bakgrunden och låta all press roam free här inne haha. Äntligen kan jag visa er lite bilder också, tjoho!!! 
/ NEW IN/SHOPPING /

BLOODY RED VELVET

Har vi pratat något om mitt senaste väsk-köp? Jag tror inte det va? Jag älskar väskor i den här storleken då jag är ute på jobb. Man får plats med mobiltelefoner, plånbok, vloggkamera om man skulle vilja och diverse småprylar som läppstift, nycklar och så vidare.

Jag hade en svart sån här boy bag tidigare men med magnetlås, vilket tyvärr såklart gick sönder vid MWC i våras. Det var ju bara till att leta efter en ny! Denna hittade jag på Nelly för ungefär fyrahundra kronor och det tyckte jag var lite mer värt eftersom det är ett vridbart lås! Mycket bättre än magnet! Och hur fin är färgen? Det här är såååå min höstfärg i år! 
/ VARDAG / WORKWORKWORK /

THE GAME OF STREAMING G O T

Igår samlades vi några stycken med mängder av mat i ett av hotell rummen för att försöka streama säsongens sista Game of Thrones! Efter en timmes ihärdigt kämpande av sex personer varav två inte ens är intresserade av serien lyckades vi äntligen se avsnittet! Whoho! Supernice att komma ifrån mässlivet lite och bara mysa med goa kollegor som man bara träffar två gånger om året liksom!