/ VARDAG /

S A T U R D A Y

Idag har jag packat och kaninerna har vloggat, sedan har vi powernappat i vars ett rum allihopa och avslutat kvällen med en massa grönsaker, en hel del glass och de sista avsnitten på en av våra favoritserier, Orphan Black. Om ni inte har sett den, gör det! 

 
/ FiTNESS iNSPiRATiON / VARDAG /

GYMTIME

ÄNTLIGEN! Jag tror det var förra fredagen som jag var på gymmet sedan. En vecka sedan alltså, not ok haha! Har verkligen saknat det så men har varit hemma så sent och somnat knappt en timme efter hemkomst. Träning har varit out of the picture.

Men idag körde jag igenom min lilla booty och det gick verkligen så bra! Lite kickbacks, deadlifts, höftlyft och clamshells. Kom knappt upp för trappan då jag skulle hem, haha!

Nu har vi bäddat ner oss, satt igång Netflix och trycker i oss hummus och nachos! Bästa kvällen på länge! Åh helg! ❤

/ VARDAG /

F R I D A Y

Öh, vet inte ens som hände igår. Eventuellt så var det torsdag. Middagen bestod av snabbmat från Max och sedan somnade vi redan klockan nio med ösregnet som dundrade utanför fönstret. HELLO FRIDAY, you are more then welcome!
 
Lillan putsar nosen och jag putsar skorna. Standard procedure varje morgon! 

Nu sitter jag här och väntar på att mina kollegor ska trilla in genom dörren och så hoppas jag kunna bocka av mycket på veckans to-do list under dagen! Ser fram emot en låååång heeelg av ingenting (fast egentligen packa resväskan, städa, tvätta, laga mat och se tusen filmer)  och sedan har jag tre arbetsdagar framför mig innan vi reser till Berlin!

Lite lagom opepp på det just nu, för övrigt, om ni undrar. Med tanke på trerrordådet på mitt älskade La Ramblas i Barcelona där jag brukar hålla till. Jag kan ju inte säga att jag inte är rädd för att någonting ska ske under våra två veckor på mässan i Berlin. Även om jag vet att säkerheten är enormt hög, så är det ett saftigt ställe att ställa till kaos på för terrorister med alla dessa hundratusentals besökare. Ah jag vet inte, lite ont i magen över att det har hänt igen, lite ont i magen att händelsen i Stockholm fortfarande sätter skräck i mig, lite ont i magen över att jag låter det påverka mig så mycket. Jag ska försöka att inte tänka på det så. Inte tänka på det på annat sätt än med respekt och sorg över de människor som omkom igår i min favoritstad.