YOUTUBE: SPOOKY TAGHappy Halloween peeps! Om ni har en stund över så titta gärna på min senaste video som är en TAG video, men som mest känns som en liten storytime, haha! Spooky things might occur!

VEGAN WEDNESDAY: SUPPORT YOUR LOCAL ACTIVIST

Idag blir mitt Vegan Wednesday inlägg lite annorlunda då jag inte kommer fokusera på ett specifikt problem som tar upp mycket av mina tankar just nu, utan idag tänker jag fokusera på en vän som jag gärna skulle vilja hjälpa. Om ni där ute på något sätt känner att ni skulle vilja engagera er mer för djuren men inte riktigt vet hur, har möjlighet eller modet just nu så skulle jag vilja be er hjälpa Rebecca. 

Rebecca är en stor inspiration för mig. Hon engagerar sig helhjärtat för djuren och är för närvarande organisatör för fyra olika djurrättsgrupper - och planerar nu att syssla med aktivism på heltid. Rebecca tar fantastiska bilder, jag har delat dem tidigare här efter våra demos, och nu vill hon satsa på att dokumentera djurindustrin och aktivismen på sitt vis. 

Att vara djurrättsaktivist är kostsamt och tar upp mycket tid, man måste kunna ta sig runt till olika städer, delta i olika demos och olika projekt hela tiden. Det Rebecca ber om är helt enkelt ekonomisk hjälp till att göra detta. Kan man skänka pengar till Djurens Rätt eller liknande lite då och då kan man också skänka pengar till Rebecca, som dessutom gör det helt utan vinstsyfte. Snälla tänk på det i alla fall :*

Gör en donation.
Bli månadsgivare

2018's HALLOWEEN PARTY

HAPPY HALLOWEEN PEOPLE!
Tänker att vi kör igång dagen med en bildbomb från Halloweenfesten i lördags! 

Makeup and outfit done! Mitt smink blev över förväntan faktiskt! Jag är ju inte sådär speciellt grym på att sminka mig och bär ju sällan mer än mascara liksom, men blev himla nöjd med detta ändå! Hade inte övat innan eller så heller. 
 
Me and my Pokémons redo to hit the party!
 
Helt klart festens snyggaste kostymer! Så imponerad, de hade sytt och byggt allting själva!
 
Födelsedagsbarnet himself här i sin andra kostym för kvällen. När vi kom var han en spooky Lord och när vi gick var han en Dinosaurie. 
 
Lämnade lite flyers lite varstans om någon skulle behöva mig, liksom. 
 
När klockan blev tjugo i tre så gav jag och min lilla sköldpadda upp och knatade tillbaka till hotellet. Sedan var klockan plötsligt tjugo över två när jag klev ur duschen haha, hade helt glömt att klockan skulle ställas om den natten! 
Som jag skrev i söndags så var jag inte helt in the right place för att slappna av och ha en helfestligt kväll, men den var bra fin i alla fall! Alla bilder är inte mina, några kommer härifrån och härifrån. Har/ska ni fira Halloween iår? 
Visa fler inlägg