T O R S D A G

Så här glad som jag var i måndags är jag inte idag ska jag få be att tala om. Vaknade upp med sådan fruktansvärd huvudvärk att jag var rädd att jag skulle se mitt huvud delat i två delar då jag ställde mig framför badrumsspegeln. Riktigt så illa var det inte men fasen alltså, SÅ ont i huvudet. Hur är det ens möjligt? 

Jag hoppas det kommer lägga sig under dagen. Jag har så mycket jag skulle vilja hinna med att göra idag. Shoppa lite foo stuff inför helgen, städa lite och så måla första omgången färg på hyllan vi byggde igårkväll. Det är inte för mycket begärt tycker jag. Planerar att vara klar till åtta så jag hinner varva ner till en film också. Torsdagar <3

KANINHYLLA

Jag säger det igen, vilken dag va! Direkt efter jobbet åkte jag hem till lilla familjen för att snickra lite med papi! Vi har byggt en skohylla/kaninhylla! Det tog inte så himla lång tid, vid halv åtta var jag hemma igen och kunde grundmåla den så den kan torka till sig under dagen imorgon. 
 
Den blev ganska så stor haha. Men det är bra. Mer plats för skor, väskor och kaniner haha! Nu har jag även hunnit äta lite kvällsmat samt bakat ett bananbröd med pepparkakssmak. Det luktar verkligen så himla gott här hemma just nu. Däremot var mitt bakpulver slut så vi får se hur bra det blir haha. 

O N S D A G

HEJ HALLÅ! Vilken dag! Jag har äntligen fått sova lite och tillsammans med fikan igår med Annabanana  känner jag nu att jag har massor av energi! Perfekt en dag som denna, det är verkligen full rulle idag.

Imorse fick vi VIP besök på kontoret, av självaste HM Kung Carl XVI Gustaf. Hur tokigt? Jättehäftigt faktiskt. Vi var uppe från vår källare och tjuvkikade lite på honom. HM och en del andra viktiga personer från Kunliga Ingenjörsakademin var på ett kort besök. Tjusigt!

Sedan har dagen verkligen bara rullat på. Nu är det lite mer än en timme innan jag får gå härifrån. Längtar haha. Min goa lilla pappa kommer och hämtar mig och så ska vi bygga en möbel igen, tjohoooo!

 
Visa fler inlägg