/ VARDAG /

L I S T A

Hur mår du just nu? Jag är trött och har ont i huvudet. Ser så mycket fram emot att få gå hem och äta potatis, haha! Utöver att jag är just trött är det väl ganska så bra får jag säga. Men det är fredag, jag är trött. 

Planer idag? Jag går från jobbet om en liten stund, och ska plocka upp lite paket som trillat in på vägen hem. Köpa potatis så jag kan tillaga det i ugnen. Sen ska jag bara mysa hemma. Göra ny pepparkaksgranola till frukosten imorgon och gosa kaniner!

Vad gjorde du idag exakt för ett år sedan? Åh vad kul, jag verkar ha haft det så bra enligt detta blogginlägget! After Work på jobbet, promenad på stan och julkortspyssel med lille kaninen!

Nuvarande klädberoende? Uhm. Måste vara tråkig och säga att jag inte har något ovanligare beroende än vanligt. Gärna sammet och gärna icke åtsittande kläder just nu. 

Nuvarande matberoende? Jag har helt tappat det med den vietnamesiska maten. Can't stop. 

Ett jobb du aldrig skulle kunna ha? Busschafför. Jag har inget körkort och heller ingen tolerans med människor. 

Vad önskar du att du gjorde mer? Städade. Men det är så tråkigt. 

Vad önskar du att du gjorde mindre? Shoppade. Jag har blivit så mycket bättre på att minska min shopping. Men det finns fortfarande utrymme att förbättras!

Ge ett tips som känns aktuellt just nu? Om man gillar skumtomtar men inte vill äta djur så vill jag tipsa om Tomteskallarna som är nya för iår och helt djurfria! Tack å bock!

 
/ GREEN MONSTER (VEGAN) /

MULTIVITAMIN FÖR VEGETARIANER

Så jag började fundera på om min hängighet (är det ett ord?) kunde bero på att jag inte har fått i mig nått extra D-vitamin på några månader nu. Jag brukade dricka solljusté från Friggs som innehåller en boost av D-vitamin men det tog slut i somras och jag har sedan dess inte kunna hitta det. D-vitamin lagras ett tag i kroppen och det är nog därför jag först nu saknar det liksom. Eftersom jag är en liten källarvarelse och knappt ser solen på sommaren så tar mitt D-vitamin lager slut väldigt fort. För vanliga normala människor tar det slut i Januari/Februari någon gång. 

Så jag knallade in på Apoteket för att köpa vego D-vitamin häromdagen! Och hittade ett Multivitamintillskott! Varför inte tänkte jag, det innehåller jättemycket bra grejer. B-vitaminer är jag bra på att få i mig, men magnesium och zink och så vidare är jag lite sämre med. Nu har jag en burk på jobbet och en hemma eftersom man ska ta två tabletter om dagen i samband med måltid. Jag valde frukost och kvällsmat!

 
/ VARDAG /

CHAI CHRISTMAS

Ännu en mysig fikastund med Annabanana ikväll! Det blev som vanligt ischai för min del, den var verkligen så god och kryddig idag! 
 
Sen trippade vi runt i lite affärer för jag skulle ha julklappspapper, och det hittade jag till sist. Och lite till saker haha! 
 
Nu är jag verkligen helt slut. Jag har ingen energi till någonting just nu. Hoppas det går över under helgen, jag har lite små men roliga saker inbokade! Men först fredag!