HÄNDELSERiK HELG


Nu har svärmamma med pojkvän åkt vidare till Danmark och Tyskland, och allt är som vanligt här. Söndagkväll avslutas på gymmet, så jag tar min snygga tröja (ny) och drar iväg med Hjärtat. Andra gången denna veckan så det är dags! I övrigt har det varit en sjukt fartfylld helg, restaurangbesök, nio timmar fest, shoppingdag på Emporia, en hel dag på Malmö Museum och stor familjemiddag med min och Hjärtats familj! Pjuh! Blir lungt och skönt att gå till jobbet imorgon, haha!
 

RAVER BUNNEH


Lite bilder från fredagsnatten som jag fick till i dimman. Eventet på Level var inte alls ens hälften så bra eller roligt sist, vilket sved lite i plånboken, 150 kronor för 2 timmar dans, och det märktes tydligt då dansgolvet var nästan var helt tomt klockan tre. Extra surt då vi valde att hoppa två-tåget och vänta på nästa som gick klockan fem... Hoppas arangörerna tar åt sig och fixar en lika awesome fest som sist, till nästa gång! 

SÖNDAG


Nya äventyr med Hjärtat och hans mamma väntar idag, vi tänkte promenixa på Malmö Museum. Jag har pms från helvetet idag så jag hoppas att det blir lite roligt i alla fall, haha! 
 
Visa fler inlägg