NÄR MAN GLÖMT BORT BLOGGEN

HÀr springer tiden förbi. Snabbare Àn vanligt dÄ mÄnga timmar pÄ dygnet sovs bort. Jag passar pÄ att sova under dagen sÄ ofta jag kan nÀr Lill O sover. Framförallt pÄ senare tid dÄ han bara velat sova pÄ mig. InsÄg nu att jag inte bloggat pÄ flera veckor. Jag har helt enkelt glömt, och det finns ju inte alltid nÄgot att blogga om som pÄminner en heller. HÀr kommer ett litet kollage pÄ vad senaste veckor har innehÄllt: 
 

Den första advent bjöd pÄ snö, men den försvann fort igen och dÄ blev det sÄ mörkt sÄ mörkt, sÄ jag har letat upp och installerat alla ljusslingor som finns i det hÀr huset! Men julkÀnslan Àr minsann hÀr nu! 

En dag Äkte vi till Anna och lilla a och gick pÄ promenad. Potatisen sov sig igenom sitt första möte med hÀstar men jag vÄgade i alla fall klappa! Mitt nyÄrslöfte frÄn 2018 Àr uppfyllt! Och sÄ har jag publicerat en ny vlogg, och hejat pÄ lillen nÀr han Àntligen har börjat förstÄ tjusningen med att ligga pÄ mage! 

Mest myser vi bara runt hÀr hemma i mjukis med varm choklad! 

Vi lÀser böcker vi hittat secondhand och stryker loppade klÀnningar och lÀngtar efter tillfÀllen att anvÀnda dem. Försöker undvika trÀngels i affÀren i byn men jag har snart provat att gÄ dit alla tider pÄ dygnet och det Àr ÀndÄ proppfullt! 


Jag klÀr sÀllan pÄ mig mer Àn mjukis men njuter för fullt av alla fina julplagg jag köpt till min son. Man fÄr passa pÄ! Vill ni se hans outfits sÄ följ mig pÄ Instagram! DÀr kan ni Àven följa mitt nya pysselprojekt! Sent pÄ kvÀllen dÄ Potatis vÀl har somnat sÄ pysslar jag till mina ögon faller ihop!
 
Pysslet krÀver studier i form av Harry Potter filmer! Jag ska ju bygga Hagrids lilla hus! I papper trÀ och lera tillexempel. Fast allt som oftast sÄ slutar kvÀllarna tidigt i soffan eller i sÀngen sÄklart, man Àr ju inte pigg nu för tiden och det blir inte bÀttre utan solen! 
 
Hoppas allt Àr bra med er <4  
Visa fler inlÀgg