TWO PICS FROM TODAY

Alltså nä, helt ärligt. Vilken dag det blev. Gick från jobbet och tänkte att jag vill aldrig mer gå tillbaka hit. Har haft den värsta arbetsdagen på väldigt väldigt länge. Jag orkar inte. Jag mår så dåligt nu, kan liksom inte alls koppla bort och stänga av det. Jag har inte haft någon energi till att göra knappt några av eftermiddagens planer, förutom träffa söta Sofié en snabbis, och se till att laga mat. Go pasta liksom! 

Och nu har jag bara däckat här i sängen som en säck potatis utan att orka röra mig nå mer. Gosat kaniner. Provat nya skor. Inte ens det peppar upp mig. Ska bara ta och sova nu och hoppas på bra sömn så jag kan ta tag i eländet på jobbet imorgon!

LACE JUMPSUIT

Jag älskar det här plagget! Jag fick hem det förra veckan och har provat det om och om igen. Jag är lite osäker på hur man ska styla den? Jag tror det är benen som gör mig lite osäker. Är benen för korta? Ska man ha klackar? Så himla ovant plagg!

Eller ska man ha ballerinaskor kanske?

Spontant så tänker jag klack, men jag tror inte klack passar så bra till det tillfället jag tänker ha den, nämligen på mina mässor under våra pressdagar tillexempel, när man ska vara lite finklädd, men också springa runt och jobba i mer än tio timmar... Vad tycker ni? Gillar ni den? 

TEA TREE SERIES

Igår gick jag in på the Body Shop och gav dem ungefär fyra av mina hundralappar. Nu har jag fått nog! Jag använder en Dag och Natt kräm från ACO som verkligen har gjort underverk för större delen av mitt ansikte, men min acne får jag inte bukt med. Speciellt under vintern så blommar det ut så det står (o)härliga till, mina kinder är helt förstörda och jag kan inte hantera det längre. 

Jag har hört bra om och fått rekommendationer om Body Shops Tea Tree serie och jag fick med mig tre olika grejer därifrån igår! Det första är som ni ser på bilden ovan, en 3-in-1, en tvål som fungerar som en skrubb/peeling som också kan vara en ansiktsmask! 

Det andra är en ansiktskräm som ska fungera bra som dagkräm under smink tillexempel. Den verkar sjukt dryg, jag fick ut alldeless för mycket ur tuben imorse! Den kändes också så sval och skön mot en irriterad hud!

Sist och minst en olja att punktbehandla med! Man duttar lite olja på berörda områden som direkt tas upp av huden, vilket gör att den funkar perfekt att lägga på både innan eller efter dagkrämen tillexempel! 

Det ska bli spännande att se om det blir något resultat av det här. Jag älskar ACO Spotlight serien och den funkar superbra när acnen inte är så extrem som den är nu, så jag tänker inte sluta med den. Vi lägger den bara åt sidan lite! Jag tänkte prata lite mer om dessa produkter i en vlogg till helgen då jag hunnit använda de några dagar.
Visa fler inlägg