MINIFIKA MED MITT HJÄRTA

Har haft jättesvårt att logga in på bloggen idag. Fast det gör inte så mycket, har haft så mycket att göra ändå. TIll exempel tittat på ett hus, handlat lite, tagit en fika med min snygging samt äntligen fått städat i min garderob! Alltså jag skäms verkligen för hur jag har behandlat mina kläder :( 

Nuu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar. Så himla hungrig nu! Till lunch idag blev det råstekt potatis, stekta champinjoner samt stekt tomat, ah typ bara stekta saker. Till middag blir det därför kokt ris, ångkokt broccoli och hot sweet chili sauce. Det är vad min matlagningsambition ligger på idag. Jag orkar inte. Så fort jag ätit ska jag sätta mig och redigera en massa videor och sedan inte flytta mig från sängen, tjoho! Om ni är ute och eldar ikväll så tänker ni väl på att väcka och flytta alla djuren i rishögarna först va? 

SUNNY SUNDAY

Haha, jag tränade armar idag, syns det? Hjälp vilken pump jag fick till i musklerna! Det var ett sjukt bra pass! Jag ska bli bättre på att fota mina övningar och mina pass, det här passet borde alla köra tycker jag, så sjukt kul! Jag körde en hel del "påhittade" övningar som jag inte vet namnen på tyvärr. Men en massa axlar, rygg och biceps blev det i alla fall. Och lite mage. Sakta men säkert väcker jag lilla magen till liv igen. 

Anyway, nu måste jag snabbt få i mig lite lunch! Hade helt glömt bort att vi bokat in oss på en husvisning nu klockan två! Tjingeling!

MAN KAN INTE DRICKA FÖR MÅNGA SMOOTHIES

Alltså att man aldrig lär sig... aldrig åka till gallerior då det är löningshelg. Det var så mycket folk så vi viste knappt vart vi skulle ta vägen. Så vi satt still i nästan två timmar. Jag drack min älskade gröna smoothie. Sedan shoppade de lite tröjor och jag shoppade citroner, haha! Nu nerbäddad i varm och gosig säng, snart potatis till middag, yay! 
Visa fler inlägg