DANCiNG WiTH TEARS iN MY EYES

Ni som följer min blogg på riktigt (typ till och med läser den oftare än vad jag gör) vet att jag avskyr tisdagar! Idag var nog den värsta på länge. Så himla less kände jag mig på jobbet, timmarna stod helt still. Och hungrig har jag varit för jag kan inte äta ordentligt för jag har super jobbig tandvärk. Vilket har resulterat i att jag fick ringa och boka en tandläkartid. Hur ofta gör man det frivilligt? Nåja, står inte ut längre. 

När timmarna äntligen slog fyra så var det ju inte precis så att jag kunde knalla hemåt. Nej bara vidare till nästa jobb. Dans efter två veckors uppehåll, var inte så pepp. Men blir alltid glatt överraskad, dom är för härliga mina dansungar! Deras tre favoritlekar är; zombiepjätt, mördarleken och vampyrpjätt... Något har jag ju i alla fall lärt dem! ;) 

Så äntligen hemma, trots en buss som kört tio minuter för tidigt (tack underbaraste bästaste papi som körde mig hem!) kunde jag ädå inte slänga mig i soffan. För det är värstade dagen i månaden och alla räkningar ska betalas och usch och fy den här dagen tar liksom aldrig sluuuuut. Jag som bara vill se The Walking Dead och äta glass...
 
 
Visa fler inlägg