/ VARDAG /

SHIT COULD BE WORSE

Hej kompisar! Jag vet inte hur jag ska börja detta inlägget... Jag har tänkt på det så många dagar nu, men hur berättar man för någon att man inte mår bra? Att man har panik och har gått inte vet var man ska ta vägen? 
 
Idag berättade jag för mina kollegor som jag inte träffat på hela veckan. Jag saknar dem så mycket och de oroar sig för mig. Nästa vecka blir min sista arbetsvecka med dem, och sen är min tid på Sony Mobile slut efter sju år. 
 
Jag mår så dåligt. Jag är så ledsen. Överdrivet ledsen antar jag, jag menar folk förlorar ju jobbet varje dag men går vidare ändå. Jag har ju fortfarande en fast anställning på bemanningsföretaget men är ändå helt förstörd just nu. 
 
Jag har mått dåligt en längre tid. Hela året har gått för fort och för mycket saker har hänt. Jag kämpade på med min panik och ångest i Berlin och halvvägs in i vistelsen hörde jag på omvägar att mitt kontrakt med Sony inte skulle förlängas då September tar slut. Jag blev helt knäckt. 
 
Ihop med allt annat; lägenhetsförsäljning och husköp, och min "vanliga" ångest så kunde jag inte hålla ihop det längre. I lördags bröt jag ihop i panik och fick avbryta Annabananas möhippa. Jag kände mig så extremt dålig. Verkligen sämst. 
 
Min allra bästa väns möhippa som jag planerat i hemlighet tillsammans med hennes syster sedan länge. Jag kunde inte. Kom hem och blev så sjukt rädd. Om min ångest på allvar börjar hindra mig från att göra roliga saker med folk jag älskar, då är det inte bra... 
 
Jag har varit hemma från jobbet hela veckan. Extra ångest på det eftersom det innebär att jag missat en av mina två sista veckor på jobbet. Det underlättar inte precis.
 
I veckan har jag vilat. Jag har sökt hjälp. Jag har gråtit som ett litet barn. Vissa dagar har känts bättre och andra känns sämre. Idag har varit en urusel dag, jag hade möte med psykolog imorse, min dator har gått sönder och nästan börjat brinna, lägenhetsförsäljningen går inte alls så bra och jag tackade nej till en hamburgare till middag och det ångrar jag nu.
 
Imorgon blir en bättre dag?
 
Tack för att ni förstår varför jag inte är peppig och sprallig just nu. 
/ HEM/HEMINREDNING /

VÅR LÄGENHETSANNONS

För den som är nyfiken ligger nu äntligen vår lägenhet ute för försäljning! Jag delar lite bilder men vill ni se annonsen i sin helhet så kika in här vet jag! Vi slet som galna för att få till det någorlunda och reslutatet blev väl helt okej. Jag var inte hemma vid fotograferingen men Mr Handsome löste det bra tycker jag. Jag undrar dock hur ljuset var med tanke på hur redigerade bilderna är. Nåväl, bara någon vill köpa lägenheten är jag supernöjd! 

 
/ VARDAG /

T O R S D A G

Min hjärna går på högvarv just nu och lämnar ingen energi över till annat och ingen ro. Jag prickar av saker på mina listor men tror inte det kommer lugna sig förän allt är överstruket. Det är så galet att så många olika saker har hopat sig exakt samtidigt. Så helt spridda grejer, alla med vars en slags sinnesstämning. Min HSP kropp går bananas just nu. 

Idag kunde jag stryka över fotografera lägenheten. Äntligen. 
Imorgon kommer jag kunna stryka över det här jobbiga som jag har pratat om nu ett tag. Möte med min chef.
Och när helgen är slut kan jag stryka ytterligare en sak från min lista, något som jag också kommer berätta mer om först då det är klart.

Jag behöver bara att allt lugnar ner sig. Att jag hinner andas mellan alla grejer som ska göras. Behöver en sak att se fram emot, planera inför och längta efter. Behöver ett inflyttningsdatum till huset tror jag. 

Idag fick jag en liten mini-paus från allt då jag mötte upp Annabanana för fika på stan! Fullt fokus på bröllopsdekorationer haha, det är vad jag behöver. Sätt mig i terapi-arbete Anna! 

Skämt och sido, det var så himla skönt att ta en paus. Jag känner mig lugn trots mötet som väntar imorgon. Jag kan inte göra något för att påverka utgången ändå, det är inte värt att oroa sig över det. Det som sker det sker. 

Åh vad ni ser fram emot att jag slutar skriva så kryptiska inlägg haha! Sorry darlings! Jag är snart tillbaka!