AMAZING AUTUMN

Det är bara när det blir höst som jag blir sugen på såna här kollage. Jag älskar det så, jag vill försvinna in helt i tumblrs värld, typ. Jag känner att jag sällan tar till vara på hösten nu för tiden. Jag minns nästan inget alls från förra hösten.

I höst vill jag verkligen ta mig ut mer, vara ute mer! Promenera i orangea skogar och mysiga tröjor och komma hem och dricka varm choklad framför en film! Ta en promand på stan på vägen hem, köpa en chailatte och mysa runt när de skymmer. 


Jag tänker på nästa höst då jag dessutom bor i en liten by utanför stan och har naturen precis runt hörnet. Här i stan finns fina parker att promenera i men de är ju omringade av hyreshus och motorvägar, det ju inte som att gå ut i en skog där det enda man hör är djuren och vinden i träden. Det ska bli så mysigt! Tända kaminen och slå sig ner i soffan, jag längtar verkligen!

Så länge nöjer jag mig med park-höst och mina höst kollage! Alla bilderna är hämtade från weheartit, här kan ni se min fullständiga samling om ni vill! Vem mer tycker om såna här kollage? Det är för lite kollage i bloggvärlden nu för tiden tycker jag, vad hände? 

SUN FLOWERS AND DARK SKIES

Efter jobbet igår så erbjöd sig mamma att skjutsa mig hem så jag skulle slippa åka buss i en timme och vara ledsen. Det var fint. Hon muntrade upp mig med att vi åkte och plockade lite solrosor också! Jag har aldrig varit på ett solrosfält förut, jösses vad stora de är! Man kände sig lite som Alice i Underlandet! Och titta bara så fina de blev här hemma i köket. Mycket bra!
Visa fler inlägg