/ GREEN MONSTER (VEGAN) / VARDAG /

WHEN IN DOUBT, EAT PIZZAMACKOR

Hello hej. Hur har er dag varit? Ni vet redan att min har varit kaos, som alla mina arbetsdagar är just nu. Så är det och kommer alltid att vara. Vi har sjukt intensiva toppar där vi jobbar så mycket så vi med gott samvete kan slappna av och läsa nöjestidningar när vi når våra dalar. Just nu försöker vi ta oss upp på toppen av det högstaste berget, om man säger så! 

Efter tio timmar på kontoret tog jag mig hem och satte i mig ett gäng pizzamackor! Provade ny veganost från Violife med samma funktioner som Astrid och Apornas ost, men snäppet godare faktiskt! Nu ska jag försöka ta mig in i duschen innan jag somnar. Hörs imorgon!
/ FiTNESS iNSPiRATiON /

KNEE SQUATS I SMITH MASKINEN

Jag behöver tipsa en ny favorit hos mig just nu, eftersom jag för tillfället inte är så stark i varken ben eller mage, framförallt. Knee squats i smith maskin! Kryp in på knä och ställ dig i vanlig squatbredd på benen, fast du står på knäna. Dina knän ska vara parallela under din kropp! 

Där efter liksom sätter du dig ner, fast inte helt. Rumpan ska precis nudda vid dina hälar. Pressa upp direkt igen då du känner du är nära att sitta ner haha. Använd rumpan och tryck dig uppåt igen, och som vanligt vid squats, don't forget to squeeeeeeeze! Happy workout!  
/ HEM/HEMINREDNING /

VÅRT "NYA" KÖK

Förra helgen hängde vi ju på Ikea, helt enkelt för att köpa nya köksstolar. Vi har haft stora, tunga och buffliga tygstolar förut. Ni kan ju tänka er hur det ser ut men en sån fluffig liten dammtuss vi har som yr omkring här. Ingen hit alltså! Nya och nakna stolar införskaffades pronoto! Och det blev så ljust, så mycket större, så mycket finare och så mycket bättre! Även dammtussen himself är nöjd och glad och har en hinderbana under bordet nu förtiden. Alla nöjda! Tavlorna som äntligen kommit upp skrev jag mer om här en gång. Jag ÄLSKAR dom. Mina gulliga djur <3