UPDATE


Heej batlings! Stressar, stressar och jobbar! Men åh, så fint det är här nu! Lilla pappa har precis varit här och hjälpt mig hänga upp en spegel, sätta upp en hylla och lite krokar i hallen! Så mysigt! Nu väntar jag på att mina spraymålade prylar ska torka till, under tiden ska jag laga middag <3 Därefter blir det fortsatt byrå-skruvande från gårdagen, sen, sen kommer mr Handsome och då blir det bara slappna av i varma kramar. Ohyes! 

NEW SHOES

Den senaste tiden har jag haft ett par skor som har gått sönder beyond repair och jag har blivit tvungen att slänga dem. Därför passade jag på att klicka hem några nya darlings från Have2have nu i helgen, då de har halva reapriset på sina reavaror. Så klickade hem två partyshoes och två lite mer vardagsskor - hoppas de passar och är fina, annars så är Have2Have väldigt lätta att skicka returer till.^^ 

 
 Här är tre av fyra par, det fjärde paret sålde nog slut ganska fort. Passa på om ni är intresserade, erbjudandet gäller bara i två dagar till!

MUST SEE - GYPSY 83

Igårkväll såg jag en film som jag väntat i nästan kanske tio år på att få tag på och se, nämligen Gypsy 83. Den handlar om två små söta gothare som rymmer från sin hemstad och träffar en massa spännande människor och upptäcker nya saker i världen och sig själva, kort sagt, men där är så mycket mer med den här filmen! Jag blev precis så kär som jag väntat mig att jag skulle bli, om inte ännu mer! Jag menar, kom igen; Så mycket vackra kläder, så mycket fint smink, så mycket bra musik, så många känslor. Head over heels, Im in love!
Visa fler inlägg