PRETTY WHEN i CRY

 
Sitter i soffan och slötittar på TV, ångestgråter och klappar ledsen hund. Husse for precis iväg och lilla hunden vet att han inte kommer tillbaka på några dagar. Han är helt förstörd. Ungefär som jag just nu utan mr. Handsome. Vi hinner inte med någon shoppingtur idag vilket är trist för skulle verkligen behöva bli lite distraherad, men framförallt komma igång med lägenheten. Men imorgon, då! Nu funderar jag mest på att laga pannkakor då lilla hunden somnat! Hoppas ni har en lugn och fin lördag!

I övrigt är jag inte alls ok med vad som händer i True Blood just nu! Just sayin! Ska se klart säsong sex idag och kan inte tänka mig att det slutar lyckligt.. 

i DYE MY HAiR iN A DARKER SHADE

 
Ikväll har jag fyllt på färgen i mitt hår, tagit mig igenom halva säsong sex på True Blood (omg, är det spännande just nu eller?!) och haft lite Elder Scrolls dejt med mr Handsome. Känns så ovanligt att sitta här själv en fredag kväll och inte ha honom i närheten. Det är som om att det inte ens är fredag... Nåja. Tiden går ju fortare om man sover så det ska jag göra nu, helt slut efter denna omtumlande veckan. Okej det blir kanske ett litet True Blood avsnitt till.... Imorgon väntar shoppingäventyr med Lillasyster!
Visa fler inlägg