NOT THE BEST MONDAY

Just nu är jag på jobbet och försöker göra min reseräkning. Så himla svårt och onödigt krånligt. Eftersom jag är konsult så verkar jag behöva rapportera in mina kvitton på tre olika ställen. Mitt huvud gör så himla ont! Och ikväll är det premiär på dans. Har Contemporary Modernt och Pole inbokat på schemat, men tror jag väljer Pussycat Dolls istället för Pole om det är proppfullt då det är Öppet Hus/Prova På vecka. Fem gurrls på en pole är sjuuukt trist, haha! Vill vara pepp men känner just nu bara blääääääh!
 
 

SNOOZE SUNDAY

Hello! Idag liksom igår har vi mest kramats, och börjat organisera och inreda vårt vardagsrum! Hade nästan börjat tro att vi råkat köpa en lägenhet utan vardagsrum! Men nu börjar det bli så himla fint! Det är en del detaljer kvar att fixa, men lovar att ni ska få se lite hur det ser ut här snart! Idag kom projektorduk och den här speglen upp på väggen! Tjoho!

THE LAST SHOW DAY

I torsdags så blev klocka tillslut fyra, och det var dags att stänga mässan. Precis innan vi gick ut på golvet och började plocka ner alla produkter hade vi pepp och tack-tal i vårt staff room, och det visades en mängd underbara och fina bilder som tagits under veckan. Bildspelet gick sedan om och om och om igen under den första timmen av vår de-rig! All them feels yo!

Våra pallar var däremot försenade från lagret, så tillslut var vi bara ett litet litet gäng kvar som satt och väntade på att på riktigt kunna packa ihop allt. Det blev tyst, kallt och mörkt. Detta innebar att vi kom två timmar sent till avslutningsmiddagen.

Efter några glas vin och den snabbaste måltiden jag varit med om i Barcelona och egentligen hela mitt liv så bar det ut på nattklubb. Som trots det otroligt dåliga musikvalet var helt fullpackat med folk. Vid klockan tre kunde vi inte längre röra oss där inne så då bestämde vi oss för att lämna. Och då var det plötsligt dags att säga hejdå till den underbara och helknäppa lilla grupp människor som jag spenderat nästan dygnet runt med i två veckor. Så här i efterhand är jag glad över att vi alla var onyktra och superlyckliga just då, så det var mest bara fnitter och trams, hade varit såååå jobbigt annars! 

This gurrl thouh, what am I gonna do without her?
Visa fler inlägg