ALL KiLLER NO FiLLER

Jag vet inte om det är penicillinen som redan gjort mig bättre eller om det bara är tanken på att jag nu ska bli bättre som gör att jag känner mig piggare idag? Pigg är bra! Pigg i huvve i alla fall, kroppen är fortfarande i zombiemode! Men det är purrrfect för jag laddar för inatt, vad kan vara bättre än en vaken skalle och zombiebody när allt jag behöver göra är att sitta och shoppa på Black Milks halloween-release? Gaah it's gonna be awesome!


Först måste jag städa köket som är i mer kaos än förut. Det har varit folk här och bytt våra bänkskivor... JIPPIE!

TUMBLRLOVE
Idag har jag varit på vårdcentralen. Och nu knaprar jag penicillin och sprutar nässpray. Jag har bihåleinflammation, och jag tror mitt huvud ska falla av. Jag har inte haft det förr. Inte konstigt jag mått så jävla dåligt. Men nu ska det bara bli bättre! Har spenderat hela helgen ensam hemma med att sova. Perfekt!
 

WELCOME TO MY LiFE


Min plan för helgen var att städa och fixa i lägenheten som helt har förfallit de senaste dagarna. Varför har den förfallit? Jo för jag har antaligen åkt på bihåleinflammation nu (yeeesss, bara fortsätt kasta alla möjliga sjukdommar över mig, gör det!) och imorgon har jag en tid på vårdcentralen. Nu pallar jag inte mer. Har tagit mig igenom jobbet med Ipren men nu är det nog. Kan inte tugga och äta, kan inte andas, kan inte röra på mig för huvudet exploderar. Men fasen, det måste städas! Hittade en lapp i brevlådan om att dom på måndag kommer och byter våra bänkskivor i köket. Dags att plocka ner allt. Jävla skitliv. 


Tips på huskurer och saker man kan göra när man är sjuk? Allt tas tacksamt emot! 
Visa fler inlägg