† SPARKLiNG †

Så det här blev min look ikväll! Tack för all er input om vilket halsband! Det blev nummer fyra för alla de andra bara fastnade i håret och spetsen på klänningen. Har även tömt två glitterspray-flaskor i håret, men det syns ju knappt alls. Det blev heller inga klackar, för vi blev jättesena till bussen och fick gå jättefort!
 

† NYÅRSLÖFTEN †

Nyårslöften. Viktigt för vissa, men inte det minsta för andra. Jag tycker det är ett kul uppdrag för en själv. I år var mitt löfte att sluta äta köttprodukter helt, alltså även kyckling och fisk, vilket jag inte har gjort på flera månader nu. Jag slutade tillaga fisk redan i januari, kyckling minns jag inte när jag åt senast.
 
Jag lovade också mig själv att jag skulle börja dansa igen. Vilket jag inte hade gjort ordentligt på fem år i slutet av 2014. Våga gå ensam på gruppträningar och dansklasser, utan stöd från en vän. I made it.

I feel so good about myself!
 
 
Så nu är det dags för nya utmaningar! Under 2016 planerar jag att att sluta använda animaliskt ägg och ost i min matlagning. Det är inget jag använder så himla ofta, men när jag lagar paj är det vanligt. Jag vill äta helt veganskt. Först och fräsmst för det ger mig ångest, and it freaks me out a bit. Har alltid gjort. Dessutom tål jag inte ens mjölkprodukter, så animalisk ost är ett viktigt måste att sluta med bara för den sakens skull. Dags att hitta en värdig ersättare!
 
Jag ska också lära mig att stå på händer, och gå ner i brygga. Jag har aldrig vågat, har aldrig lärt mig. Det är dags nu. Dels för att jag alltid har viljat kunna göra det, samt att jag tror att det skulle göra mig tryggare inom poledance. Lära mig trixa mer är ett löfte helt enkelt! 

 Sen har jag en utmaning till. Innan året är slut ska jag klappa en häst och en ko. Stora och vackra djur som jag alltid varit lite rädd för. Det ska det ändras på nu! Innan året är slut ska jag ha klappat och gosat med dem!

Kommer ni har några nyårslöften? ^^
  

† 2015 †

Hur har ditt 2015 varit?
Det har varit mycket fint! Det har liksom bara hänt bra grejer, och gjorts bra förändringar. Jag och min underbara lyckades flytta ihop, och dessutom köpa en gemensam bostad som snart är våran helt egna. Hur mysigt? Supermysigt!

Gjorde du något under året som du aldrig gjort förut? 
Sålde min bostad. Köpte en ny ihop med någon annan. Dansade poledance. Lade mest pengar på träning än på något annat. 

Vilka låtar kommer påminna dig om 2015?
Alla med Hozier, In This Moment, och Ghost!
Bästa boken du läst i år? ​
The Satanic Bible, hoho. 

Bästa filmen du såg i år? 
Star Wars: The Force Awakens, for reals.
Hur firade du din födelsedag? 
Jag firade den hemma hos oss med ett litet gäng som ville komma förbi. Otur att ungefär alla mina födelsedagar under 25 år alltid infaller under påskhelgen och alla är bortresta!
Reste du någonstans, vart? 
Jag reste en bit utanför Gävle och hälsade på mr Handsomes föräldrar.
Topp tre mest använda och älskade sminkprodukter under året? 
Läppstift, mascara och ögonbrynspenna. 

Något speciellt du ska göra under 2016?
Flytta till stor längenhet! Och så tänkte se The Cure för första gången. Och antagligen åka till Barcelona. Och skaffa kisekattor vill jag också göra! Hålla min älskling i handen och tala om hur mycket jag älskar honom varje dag.
Visa fler inlägg