iM GONNA DUBSTEP YOUR ASS

 
Slagsmålsklubben var nice, Laleh var underbar, Billy Idol kicked our ass och Kent var fantastiska. Ikväll. Är. Det. Dags. För. SKRiLLEXXXX! Jag är så jävla taggad så jag dör! Att vi är genomvåta efter den regniga kvällen och natten gör mig ingenting just nu, för solen skiner och ikväll blir det WOB WOB WOB WOB och jag har skaffat mig snyggaste tröjan och guud vad jag ska dansa! Efteråt åker vi äntligen hem till Sundsvall igen! 

BUNNY PÅ PEACE AND LOVE

 
Här har jag inte uppdaterat på flera dagar och så dyker jag plötsligt upp med världen mest efterblivna bild! Men hej sån är jag! Vi har det awesome på Peace and Love! Ni är väl inne och kikar hos Zoofie som faktiskt är inbjuden till festivalen för att blogga! Jag tänkte om ni inte orkar vänta på att jag ska komma hem och uppdatera om mitt äventyr! 

Galet skojigt är här i alla fall. Redan första dagen hälsade en bloggläsare på mig och folk tror på allvar att jag är Skrillex och igår fick jag ställa upp på idolbilder. Haha herre gud. Imorgon är det äntligen dags att se Skrillex WOB WOB WOB WOB WOB innan vi packar in oss i bilen och åker hemåt. Håll tummarna för att vi slipper regn! 

MiYAVi VS YUKSEK - DAY 1 (Teaser)


Ja tack Miyavi, du får gärna releasa hela låten nu på en gång tack! Jag orkar inte vänta tills imorgon, och då är jag ju inte ens hemma vid datorn... åh hur ska jag klara det här? Kami-sama ai shiteru!  
Visa fler inlägg