/

BUNNY STYLE

 
OMG hon har kläder fortfarande! Jag tänkte lite lätt börja återuppliva det där med stil i min så kallade stil-blogg! Så fort jag packat upp alla mina kläder igen, men det är nog gjort hyfast imorgon tror jag! Här är jag idag! Platåkängor, skinnbrallor och dödskalle-scarf!  
Kommentarer (1)
Boots / Fashion / Goth / Kängor / Mode / Outfit / Platform / Platforms / Platå
/ VARDAG /

MOViE TiME

 
Det blev inte enbart shopping på IKEA, utan även lite fynd på Media Markt, tre filmer till priset av en, knappt! En Snövit jag aldrig sett (såå spännande, jag älskar Snövit sagan!), Brekfast Club som är en av mina favoritfilmer, och världens bästa skräckis 1408 - se den! 
/ VARDAG /

LEVER i KAOS

 
Lever i kaos det gör jag normalt alltid. Ett inre kaos så att säga. Därför måste jag säga att det just nu är extremt jobbigt, haha. Så här ser det ut i lägenheten. Inga konstigheter alls, då vi inte flyttat in helt än. Men det tär enormt på mig. Städar och plockar så gott jag kan! Idag har vi dessutom tagit en ny tur på IKEA! Skrivbord, TVbänk, och badrumshylla har införskaffats. Blir mycket att pyssla med ikväll. Och imorgon åker Hjärtat bort några dagar.