SUNNY SATURDAY

Uh jag vaknade upp så himla tidigt idag och på grund av en helt insane huvudvärk lyckades jag inte somna om heller? Tyckte att huvudvärken gick över då jag fått i mig lite frukost men sedan satte vi igång och städa igen och då blommade den ut för fullt igen. Och vi ska på fest ikväll.. behöver jag säga att jag är direkt opepp? Och det är inte enbart på grund av huvudvärken, utan allt bara känns fel idag. Jag har så mycket fina kläder men ingenting känns bra. Sån ångest här alltså. Vi får se hur det blir om jag följer med eller om jag bara virar in mig i en filt och stannar i soffan ikväll. Så matt och trött efter en så intensiv jobbvecka, det är nog det som är det största problemet just nu... 

NEW IN: TASSLE

Vill ni föresten se mitt senaste fynd till lägenheten? Jag hittade SÅ fina tassles (ja jag älskar tassles) på en tygbutik här istan! Det är jättestora och så fina! De kostade dessutom bara hundra kronor styck så jag kanske behöver fler... hohoho!

F R I Y A Y OR N A Y

Det är aldrig för tidigt för choklad va? Nä tänkte det. På fredagar är alla trix i boken godkända för att ta sig igenom arbetsdagen. Jag vet inte hur jag ska klara det idag, choklad till trots. Det är hysteriskt på kontoret just nu, allt är helt åt skogen, kunderna skriker efter produkter som vi inte har och som grädde på moset stänger Kina i en vecka nu och inga leveranser kommer göras till någon. Åååh, jag är så himla irriterad. Det är kaos och allt är så dåligt skött av våra PMs. Ah nä, ni förstår säkert ingenting men behövde bara får ur mig att jag är så himla irriterad på jobbet just nu. Hade inte mitt nya kontrakt börjat imorgon hade jag sagt upp mig nu, så arg är jag haha!

Ska strax knalla iväg på lunch. Inte ens min lunchlåda är nice idag... Jag har en tomat/kokos och kikärtsgryta och ris, det brukar vara så gott men totalt smaklöst denna gången. Besvikelsen. Ska fundera på vad jag ska laga till middag ikväll. Köpe-shushi kanske?
 
 
Visa fler inlägg