LiLL BUNNYS EASTER
Hello. Today Im so hungover it hurts. Dagen har spenderats i liggandes ställning på soffan, och en hel säsong av Dr Who har avverkats. It's been pretty fun! Gårdagen var riktigt rolig! Påskmiddag hos mams och paps, och sen lite fest/häng hos den här bruden. Supah dupah fun! Vi tog taxi hem klockan fem imorse. Sen sov vi tre timmar, haha! Anyways, thanks gurrl it was awesome!

WHERE'S THAT SUMMERSUN?


För två år sedan firades det påsk såhär, i strålande sommarsol utomhus! Annat än idag, då vi måste vira in oss i halsdukar och luvor för att komma undan snön. Funny thing the weather is! GLA' PÅSK!

SVAR PÅ ERA FRÅGOR!

Hur fixar du ditt hår?
Då jag inte har mina dreads i så har jag det bara i en boll på huvet då jag jobbar, ska jag ut på fest eller springa på stan så brukar jag tupera och fluffa upp det! Vanligtvis så plattar jag det bara lite lätt! Ibland flätar jag små små små flätor då det är blött så blir det så fint krusigt dagen efter ^^

Vilken är din favoritaffär? 
Hm, Topshop och Nasty Gal och jag är även förtjust i Dolls Kill, för där finns så mycket tuffa kläder att inspireras av! Men mest kläder handlar jag på vanliga fantastiska GIna Tricot. Och jag gör mesta delen av mina klädinköp på hösten och vintern, eftersom jag inte klär mig i alla ljusa/blommiga/pastelliga kläder som dyker upp på våren och sommaren!

Är det svårt att gå i platåskor? Hur lärde du dig?
Nej platåskor är väldigt lätt då sulan är jämn och det inte finns någon lutning i skon som i en klacksko till exempel! Det enda man får tänka på är att lyfta fötterna ordentligt så man inte går och snubblar! 

Var är halsbandet (om det nu är ett halsband) på bilden från?
Halsbandet är från Shock!

Vad kallar du din stil? 
Jag kallar den awesome, nä men jag vet inte, jag blandar flera olika goth-stilar, mest inne på tradgoth tror jag!

Vilken färg har du mer i din garderob förutom svart?
Lite Slytheringrönt (som jag säger tih) och lila, och några plagg som är svartvit-randiga! 

Vilket plagg skulle du ALDRIG ta på dig? 
Det är nog inte en fråga om ett plagg i säg tror jag, för du kan göra mycket under med ett plagg om du kan matcha och trixa rätt! Men det finns ju många plagg jag inte är intresserad av och inte alls skulle känna mig snygg i, typ blommiga/rutiga/prickiga plagg. Och plagg med färg på, haha! 

Hur skulle din brudklänning se ut?

Min brudklänning skulle nog se ut som någon av de här ovanför! Har inte bestämt mig än för vilken av de här modellerna som är bäst! Men jag behöver ju inte bestämma mig än heller! Klänningarna är Vera Wang. 

Hur träffades du och din pojkvän?
Det var min kära bäztis som försökte muntra upp mig en kväll under den där dåliga perioden i mitt liv, genom att berätta om en bra pojke på hennes skola som hade fått upp ögonen på mig, genom facebook. För skojs skull spanade jag in hans facebook, lade till honom som vän och sedan blev jag inte av med honom. Haha! Vi chattade forever and ever tills jag tillslut åkte upp till Sundsvall för att träffa både bäztis och honom. Sen bara var det vi! 


Vi två, här har vi inte ens spenderat vår första timme IRL ihop, haha <3

Har din pojkvän några tatueringar? 
Yes två stycken, en på ryggen och en på benet.

Kan du visa dina tatueringar? 
Såklart!


Expecto Patronum - Min första tattoo som är två år gammal exakt just nu! Stjärnorna (som är tagna ur tredje Harry Potter boken även dom!) tillkom för ett årsen, också precis just nu! Båda är födelsedagspresenter från me to me! Den andra är Marilyn Mansons Spiral Heart, och den är underbart vacker och betyder mycket fina saker. Den är väl ett halvår gammal nu tror jag! 

Vilken tatuering är du mest nöjd med? 
Jag har ju bara två, men jag älskar verkligen min Harry Potter tattoo!


Har någon sagt något elakt om dina tatueringar eller din stil? Hur har du hanterat det? 
Ja hela min gymnasietid var det folk som skulle skrika elaka saker om en. I don't give a fuck. Jag orkade inte så jag gick bara vidare med näsan i vädret. Det är värre då folk skriker om hur bred din röv är, eller att man är ful i glasögon och att man borde gå skära sig (jo det var ytterst populärt då jag gick i gymnasiet för fem år sen...) Det är fysiska saker på ens kropp de ger sig på, saker som man inte alltid kan förändra bara över en natt, som man kan göra med en stil. Då ger man dom en smäll på käften, går hem och gråter och kommer över det! 

Vad är det du föll för i Harry Potter?
Oj jag vet inte. Jag började ju läsa när jag var åtta år. Det var nog sättet den var skriven på som gjorde att jag fastnade då jag var liten, den var lätt att hänga med i. Nu när jag är stor så är det relationen man har fått till alla karaktärer och hur varenda liten detalj i hela historien är så fantastiskt genomtänkt att jag knappt ens vet hur jag ska hantera all information, haha!

Vet du var man köper Harry Potter saker och kläder?
Jag brukar kika på Tradera, där kan det dyka upp massa roliga saker! Och två andra favorit ställen att hänga på är Roliga Prylar och Sci-fi bokhandlen!

Vem i Harry Potter är du mest lik (personlighet)? 
Oooh vad svår fråga :( Luna kanske? Lite egen, håller mig i bakgrunden, men finns alltid där tålmodigt väntandes tills mina vänner behöver mig. I think! 

Beskriv din personlighet med 5 ord?
Bestämd, beskyddande, ärlig, kaos men också flummig!

Vad jobbar du med?
Jag är konsult hos Sony Mobile och jobbar på prototypsektionen, det vill säga med kommande mobiltelefoner! 
Det är väldigt roligt, väldigt hemligt, och det är ett "vid-behov jobb" så det är svårt med arbetstid!

Har du några syskon?Ja en lillasyster som är större än jag, tihi. Just den här bilden är enormt kul för hon ser dessutom dubbelt så stor ut när hon står så där hahah! Eller så är jag bara pytteliten, jag kan inte bestämma mig!

När fyller du år? 
På måndag, den första april!

Vilka länder har du varit i? 
England, Sverige, Danmark och Norrland HAHAHHATvå bilder från vår London-resa förra våren! DSLKEFDKNBEOFKSKZKERBTA take me back!

Drömresemål? 
Forever and ever London London London London! Och okej det hade varit coolt att åka till typ, Miami, LA och såna ställen med haha! Och typ Tokyo. 

Vampyrer, zombies, eller varulvar?
Hm. Vampyrer tror jag, de är faktiskt coolast på något sätt! Jag tycker att zombier är bra för att man kan önska att alla människor som någonsin sårat en skulle bli förvandlade till zombier så man får spränga skallen på dom, haha! Varulvar tycker jag är lite trista, faktiskt, men jag har inte stött på så många varulvar heller... 

Vilken kändis skulle du helst vilja träffa om du fick chansen? Med kändis menar jag typ artist, band, eller skådespelare o s v :)
Först tänkte jag Marilyn Manson, sen nää Tim Burton, eller kanske Daniel Radcliffe, eller varför inte JK Rowling! Eller Matt Smith? Sen blev det tillslut som alltid; Bill Kaulitz i Tokio Hotel! För att det är Bill. Det finns liksom inget sätt att förklara det på. Eller JK kanske ändå... ÅH!

Vilken/Vilka är din/dina idoler? 
Forever and ever; Marilyn Manson, Miyavi och Tokio Hotel. 

Vilka artister/grupper har du sett live? 
Tokio Hotel / Miyavi / Marilyn Manson / Backstreet Boys - de är de i topp fyra av favorit spelningar! 
Utan inbördes ordning (typ); Skrillex / An Cafe / The Horrors / Hardcore Superstar / Backyard Babies / Thåström / Crucified Barbara / Alice Cooper / Aerosmith / Dead By April / Opeth / Dir En Grey / Bring me The Horizon / Simple Plan / New Kids on the Block / Laleh / Kent / Billy Idol / Markus Krunegård / Oskar Linnros / S.C.U.M / fler kommer jag inte på just nu haha!

Vilka festivaler har du varit på? 
Inte så många, jag är för bekväm och osocial av mig för festivallivet, camping and shit you know men; Peace & Love, Metaltown, Tivolirock och Sweden Rock Festival vad jag kan komma på...


Ska du på någon festival i sommar? 
Jag tror inte det, även om Emmaboda och Peace & Love lockar som tusan!

Varför började du blogga?
Jag minns knappt, det var så länge sedan! Jag antar att jag hade något jag ville dela med mig av. Nu är det mest bara kul att ha en öppen dagbok och liksom se tillbaka på vad man har gjort! 

Vilka bloggar läser du?
Denna, denna, denna och den här klickar jag in på dagligen, sen finns det massa tusen fler som jag inte har så bra koll på för dom hänger bara med på bloglovin liksom!

Visa fler inlägg