/ VARDAG /

#inteallamänmenallakvinnor

Sushi är nog min favoritmat just nu. Ibland får jag såna sjuka cravings. Jag har längtat efter det så länge nu, och det släpper liksom inte. Jag vill ha mer, fast jag ätit hur mycket som helst redan haha! Den var verkligen sååå god idag! Har spenderat kvällen i sängen med min sushi, en massa Netflix och min kalender. Det kan faktiskt eventuellt vara så att jag är redo för semester trots allt! 

Dock förstördes min, för första gången på länge, rätt lugna och sköna kväll av nån sjukt creepy granne som stod på sin balkong och stirrade rakt in på mig i mitt sovrum! Först när jag såg honom tänkte jag att han bara stod och kikade ut och rökte och att vi bara råkade få ögonkontakt liksom, men efter en kvart nu av att han har stirrat oblygt rakt in i mitt hem så tror jag inte det bara är en tillfällighet. Så jävla illa att man ska behöva rulla ner och vrida om persinner för nån snubbe är så sjukt respektlös. Så sjukt himla obehagligt. Hur blir man så störd i huvudet? 
#1 / / anneli:

Hade en sådan granne där jag bodde förut. Han stirrade rakt in i ens sovrum, en gång stod han naken och runkade och stirrade rakt in. #heltjävladumihuvudet

Svar: Nä fy fan! Den här hade i alla fall kläder på sig!
Bunny

#2 / / Mirano:

Men fyfan, vilket jävla creep! >_<

Svar: >________<
Bunny

#3 / / Clara:

Usch, vilken obehaglig människa! Det är hans gardin som borde dras ner. Som tur är har jag inte råkat ut för någon sådan granne men det händer när jag är ute på andra platser. Förstår inte varför. Vad vill de som gör så?

Svar: Det MÅSTE ju vara något som är fel i deras huvuden. Alltså, de kan ju inte förstå vad gränser är?
Bunny