T O R S D A G

Näst sista dagen på jobbet, så himla tungt. Kollegorna bjöd mig på lunch idag och överraskade mig med en liten present, blev så himla rörd. Alltså de är så jävla fina! Jag får så ont i magen redan nu för jag vet hur mycket jag kommer att sakna att inte träffa dem varje dag längre. Jag vet ju att vi kommer träffas igen, men fasen alltså... att lämna en arbetsplats man älskar så här mycket som jag gör, det är fasen att jämföra med ett breakup. Kom hem och var helt förstörd.
 
Sedan gosade jag kaniner och så tog jag tag i saker, jag har ju fortfarande morgondagen framför mig. Då ska jag bjuda på fika till mina älsklingar samt ytterligare några, så det var ju bara att ställa sig och baka! Tankspridd som jag är just nu så gjorde jag såklart fel, men som tur är har jag världens bästa sambo som for iväg till affären och köpte nya ingredienser! Jag hoppas det blir fika över så att han får smaka! 

Tillslut blev det en citron och halloncheesecake samt något som ska vara en hallonkladdkaka! Det återstår att se imorgon, jag hopaps verkligen det blir bra!
 
#1 - - Annaaaanas:

Så himla goda de var!! Jag tar gärna recepten :D

Svar: Ska bli! Båda är superenkla att göra dessutom :O
Bunny