IN BERLIN: THE VEGETARIAN BUTCHER

Update från ett crazy Berlin! Häromkvällen letade vi i en eeeevighet efter ett ställe i närheten som inte var uppbokat, löjligt dyrt samt kunde erbjuda mat till alla oavsett diet. Det gick sådär, och efter en halvtimme åkte vi iväg till Der Vegetariche Metzger för att kolla läget, med Hummus & Friends som en back up plan. Men som ni kan se så stannade vi hos den vegetariske slaktaren! 

Man kunde välja både vegetarisk och vegansk mat, och det var så otroligt gott! Alla blev mindblown liksom! Det var ett pyttelitet ställe, vi var ungefär tre sällskap som fick plats där inne åt gången och det var kanske inte världens mysigaste lokal, men maten vägde verkligen upp! Jag åt en vegan Pulled Beef Burger, tre ur mitt sällskap tog vars en Probierplatte, det vill säga en talrik av allt möjligt, och den fjärde personen valde veganska chili cheese fries. Två gånger. 

Jag vill verkligen rekommendera stället! Ska ni till Berlin så lägg det på minnet. Billigt, smidigt och gott! Är det fint väder så finns det massa sittplatser ute! ^_^
#1 - - Annaaaanas:

Så gott det ser ut :D