FOOD FRIDAY: THIS WEEK

Jag tänkte jag skulle visa lite vad jag har ätit under veckan nu då jag har haft lite mer tid här hemma att lägga på mat! Jag saknar verkligen att laga mat! Så, utöver granolan som jag har tjatat så mycket om så har jag tillagat det här; 
 
En äppelpaj! Det är så mycket äpplen överallt och helt ärligt, är det höst utan äppelpaj? I don't think so! Här har vi en animaliefri, glutenfri och sockerfri äppelpaj full av kanel, kardemumma och äpplen förstås! Innan jag tog den ur ugnen slängde jag på lite lingon samt ett gäng valnötter! SÅ GOTT! 
 
Nästa grej var så fantastisk att den krävde två bilder. Vegansk potatisgratäng. Jag älskar potatisgratäng, men har haft bekymmer att hitta det perfekta veganska receptet då jag gärna vill ha ost på. Men nu har jag hittat lösningen! Man river helt enkelt sin ost och rör ihop med lite lite havregrädde (typ iMat) som man låter gosa ihop sig i en stund, och häller över de tio sista minuterna i ugnen. KOLLA SÅ MAGISK DEN BLEV! Supergod med gröna blad och Anammas vegoschnitzel! 
 
Höstiga rätter som paj och gratäng till trots, jag kan inte vara utan mina asiatiska smaker! Som de här k*cklingbitarna från Daiya med citrussås! Och så sjukt gott och så snabblagat! Ris? Risnudlar? Blomkålsris? Allt funkar! Lite grönsaker och nötter och du är good to go! Supergott att värma dagen efter också.