/ VARDAG /

W H A T

Alltså jag förstår inte det här alls. Hur är dessa outfits några av modeveckans bästa? Jag ställer mig denna frågan varje dag, flera gånger om dagen; vad är det för fel på världen? 

Ni som följt min blogg ett tag vet ju att det viktigaste för mig och mina outits är att det matchar. Jag är just nästintill besatt av att matcha och färgkoordinera. Att blanda flera olika färger skulle aldrig falla mig in. Att blanda flera olika mönster skulle aldrig falla mig in. Att blanda flera olika stilar i ett, som då dessutom inte ens matchar i färg och mönster, skulle aldrig falla mig in. Liksom jag skrev igår att kaos i köket blir kaos i huvudet på mig, så gör outfits som dessa kaos i huvudet på mig. Hur är något av det här snyggt? Jag förstår ju såklart att min stil inte är den snyggaste och att flera inte håller med mig heller, men måste det vara så här extremt? Vad menar man med såna här outfits? Vad vill man? 

Behöver jag förklara mig mer? Jag tycker det här förklarar allt. Detta är helt hysteriskt och kul, egentligen!
#1 / / Svart-Stina:

Jag gick precis in och kollade på "Jag klädde mig fult på Stockholm Fashion Week för att se om jag skulle bli street style-fotad". Haha, helt sanslöst :)

Svar: Helt galet!!
Bunny

#2 / / Annaaaanas:

Hahah omg

#3 / / Grodan:

Haha! Morgonens skratt! Det ena är ju värre än det andra.. Jag förstår mig inte på det 😂

Svar: Haha! Jag förstår verkligen inte! Gjorde inte inlägget för att vara elak eller så, jag bara whaaaat?!
Bunny

#4 / / Mirano:

Ahahaha what?!

Svar: Menart!
Bunny