/ VARDAG /

#VARDAGEN

Som jag skrev tidigare idag var planen idag att diska och fixa i köket och sedan gå och gymma. Jag kom inte så himla långt som till gymmet, för det var verkligen kaos i köket! Ja, ni kan få se här nedan på bilden. Jag hatar när det är så här hemma. Hatar hatar hatar! Om jag fått bestämma så skulle mitt hem alltid se så där Instagrammigt ut. Ni vet kliniskt rent och alla detaljer på de rätta ställena. Helt enkelt för det blir kaos i mitt huvud när det är rörigt. Jag ser mig som en strukturerad person som behöver ha alla saker på var plats, och absolut inte spretigt och rörigt. Jag har liksom inte tid eller ork att ta in och processa det i huvudet liksom. 

Så idag tog jag tag i disken fast det inte är min uppgift, men Mr Handsome är inte hemma ikväll och kan ta hand om det. Vi har våra olika uppgifter här hemma som vi är överens om men ibland kommer vardagen emellan och man hinner inte med sina sysslor och då får man hjälpas åt, det är helt okej. Jag hjälpte för att slippa en panikattack som skulle gå ut över och sabba stämningen för oss båda, haha! 

Det känns verkligen så mycket bättre nu. Har hållt igång sedan klockan fem då jag kom hem, och diskat och tömt och fyllt maskinen, våttorkat alla ytor och tömt bordet från allt skräp. Vart kommer allt detta skräp ifrån?! Har också städat hos kaninorna samt i badrummet när jag ändå var igång! Men nuuuu, nu har jag en omgång nachos i ugnen och guacamolen är klar och jag är redo för Biggest Loser, tjoho!!