/ WORKWORKWORK /

ALMOST DONE

Tröttaste tjejen i stan? Eventuellt kanske. Vaknade upp med sån sjuk smärta i magen imorse, så illa så att om jag inte viste bättre så hade jag trott att min blindtarm höll på att ge upp. Det kanske den gör, vad vet jag, den är dock inte i min kropp så. 

Googlade lite (vilket man ju inte ska göra) och det enda jag kan komma på är ägglossning? Det stämmer med min NC app att den ska vara runt nu. Känner ni smärta vid ägglossning? Ibland kan jag känna som en molande mensvärk, men nu var det mer som att någon stack en kniv i min mage och vred runt. Eller liksom tog stryptag runt äggledaren. Sjukt weird. Det har gått över nu, vilket många sa att det brukade göra efter nån timme då jag googlade symptomen haha. 

I dunno. My body is about to give up. Sitter inne i vår business area och vilar mina fötter på den fluffiga heltäckningsmattan. Ska snart ut och promenera på resten av utställningen tänkte jag. En och en halv dag kvar! Go go! Ikväll ska vi ha vår sista riktiga middag och då går vi åter till det superdelicious vegan burgar placet på centralen!