/ VARDAG /

SUPER SUNDAY

Guu' vilken mysig dag jag har! Helt tvärtom från igår då det bara regnade ångest över mig trots solskenet utanför fönstret. Idag har det regnat non stop men jag känner mig tip top! 

Vi beslöt oss för att gå på festen igår! Tillslut fick jag mer ångest över att behöva tacka nej till en av mina bästa vänners trettioårs fest och vi hade fixat så mycket med presenten som jag gärna ville överlämna, samt att så många andra härliga människor skulle dyka upp under kvällen. Vi sminkade oss och drog på oss de svartaste kläderna vi hade i garderoben, köpte med oss lite mat och hängade kvar halva natten.
 
Det blev verkligen supermysigt. Jag valde att inte dricka så mycket så jag vaknade upp pigg och fräsch imorse. Sedan dess har jag redigerat en outfit video, tittat på Netflix samt gjort en laddning matlådor som jag är så sjukt pepp på att äta! Älskar att prova nya recept! Antingen blir det kaos eller så blir det kalas. Jag har precis gjort en vietnamesisk nudelsallad och det luktar verkligen så gott! Lite senare ska jag göra piroger innan jag slänger in dagens middag; plåtmat! 

Jag är inte pepp på en ny arbetsvecka, även om jag vet att tempot kommer lugna sig mot mitten av veckan. Är dock pepp på att träffa Annabanana igen eftersom vi inte träffats i veckan, samt lillasyster. Och på att träna! Jag tror att min lilla "förkylning" är påväg bort! 

Hur som helst, jag hoppas ni har en bra söndag och gör bara saker som får er att må bra så att ni orkar med kommande vecka! ❤