/ VARDAG /

EVENINGS

Nu har jag fått titta till min lilla kanin och nu känns allt mycket bättre. Hon är lite trött men skuttar ändå omkring och hon äter gärna lite godis. Lilla tjejen ❤

Beslöt mig för att gå och hämta det där paketet i alla fall. Det blev en mysig promenad istället! Jag är sällan ute och går i området där jag bor pga det har nämnts som "ett av Sveriges mest utsatta områden" och det känns onice liksom, men det blir verkligen en helt annan värld då man går några hundra meter åt ett annat håll än där man brukar! Det blandas fina lägenhetshus med sjabbiga lägenhetshus med små radhus och större villor. Bara på andra sidan vägen finns massor med små söta hus och det var riktigt mysigt att gå där när mörkret lade sig och det lös ur alla fönster och det luktade till och med gott, ett hus stekte svamp tror jag haha!

När jag kom hem igen så hjälpte Wookis mig att packa upp paketet förstås. More clothes! Nu har jag satt mig ner i soffan med min snygging och lite ny god BCAA i smak av cola lime. Ska slösurfa lite innan jag somnar. Så slut nu. 
#1 / / Annaaaanas:

Va skönt att lilla Tofu mår bra 😊