/ VARDAG /

DJURRÄTTSMARSCHEN

Jag var så nervös när jag åkte hemifrån. Att åka iväg själv på en sån här grej är sjukt stort för mig. Som ni vet skulle jag göra något liknande för någon helg sedan men lyckades då aldrig ta mig iväg. Det gjorde jag idag! Panik utbrött på bussen och jag ville helst kliva av, men det var så knökfullt på bussen så jag och min stora skylt fick snällt sitta kvar.

Det var lite nervigt att stå där ensam i regnet. Eller jag var ju inte ensam, det var kanske en femtiotal andra där också förstås, men ni förstår nog hur jag menar. Men så dök det upp ett familiar face! Jag hittade en gammal klasskompis som jag fick göra sällskap med, och plötsligt blev allt mycket lättare. Förutom när alla tal skulle hållas innan tåget skulle gå och jag verkligen fick kämpa för att hålla emot tårarna. Så jävla blödig (extra mycket då jag fick min mens idag - pun intended).
 
Demonstrationen blev inte alls lång eftersom att vi inte fick poliseskort under hela den vägen vi ville ta, men med tanke på regnet så gjorde det väl inte oss så mycket egentligen. Min skylt höll i alla fall ganska bra! Min nya regnjacka var sådär bra haha. 

Nu har jag precis kommit hem och landat i soffan. Behöver andas. Gråta lite. Osäker på hur jag ska fortsätta denna dagen.