/ GREEN MONSTER (VEGAN) / VARDAG /

T.U.G.G

Alltsååå idag åkte vi ut på stan för att äta lunch eftersom det är så lungt och skönt på kontoret i och med att alla föräldrar är i skolan och får sommarlov med sina barn. När man fått sommarlov så firar man tydligen det med att gå ut och äta och tydligen så skulle alla i denna stan till just den restaurangen vi kämpat så länge med att ta oss iväg till, helt ärligt, vi har pratat om att äta här i flera månader. Vi köade i en halv timme och sedan visade det sig att för att ens få beställa mat var man tvungen att ha hittat en sittplats först (konstigaste restaurangidéen?), vi sa att det hade vi, vi skulle ju ändå behöver väntar ytterligare fyrtio minuter på vår mat. Som tur var hade vi rätt, efter en kvarts väntan fick vi ett bord, och ytterligare trettio minuter senare hade vi fått vår mat. Och det var SÅ jävla gott!
 

Jag beställde en burgare som hette Smokey Vegan; Oumph, picklad rödlök, sallad och tomat, ifraiche + mixade pommes, det vill säga vanliga pommes och sötpotatis pommes. FOOD HEAVEN!

så gott

Svar: Mycket! ^^
Bunny

#2 / / Asylmamma:

Åh vad gott det ser ut😍 Hamburgare kan ju inte bli fel 👍🏻

Svar: Eller hur! ^^
Bunny

#3 / / Svatantrya:

Ååh vi åt också där igår fast sent på kvällen. Vegan-burgaren var såååå god! Och jag blev så jävla mätt att jag ville spy. haha

Svar: SÅ GOD, jag åt allt. Brukar inte göra det, jag är ganska petig haha!
Bunny

#4 / / Annaaaanas:

Vill också äta där, har inte hunnit testa det än!

Svar: Vi kan gå dit nån gång! Vi tar med boizen!!! :D :D ❤
Bunny